fbpx

Live muziek tijdens de bruiloft ceremonie

Denk je aan het woord ‘ceremonie’ dan denk je vaak een officiële plechtigheid die wat stijfjes kan aanvoelen. Wist je dat je tegenwoordig best wel wat vrijheid hebt om je eigen invulling te geven aan de ceremonie? Denk aan het kiezen van een BABS (trouwambtenaar) die bij jullie past. Daarnaast kun je de locatie waar de ceremonie plaatsvindt aankleden naar wens.

De timing van muziek tijdens een bruiloft ceremonie is uitermate belangrijk. Doordat je te maken hebt met live muzikanten kunnen zij heel goed op situaties inspelen. De ceremonie bestaat immers uit meerdere momenten. Denk hierbij aan het plaatsnemen van de gasten, de aankomst van de getuigen, de bruid die naar het altaar loopt en wanneer het bruidspaar aan het einde wegloopt.

Ceremonie

Tijdens de Ceremonie (gedurende een uur) zullen de artiesten 4 nummers spelen. Drie van deze nummers kiezen jullie uit een vooraf aangeleverde setlist. Het vierde nummer mogen jullie zelf kiezen en dit nummer zal ingestudeerd worden.

Is live muziek tijdens de ceremonie niet genoeg? Wij werken met een groot aantal artiesten en muzikanten waardoor we jullie ceremonie en de rest van de dag helemaal op maat samen kunnen stellen. We kunnen de ceremonie bijvoorbeeld verlengen met een kwartier in- of uitloop. Daarnaast kan er ook live muziek verzorgd worden tijdens de receptie of het diner.

Papa's_Beachhouse_3

Ceremonie artiesten

Wil jij alvast een voorproefje van de artiesten en muzikanten die wij kunnen inzetten bij jullie ceremonie? Bekijk dan hieronder een korte omschrijving en video van de artiesten en muzikanten.

Zangeres Meike

Meike wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.

De warmte van haar geluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis. Meike raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan. Ze zingt tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

Zangeres Sam

Sam zingt al zolang ze kan praten. Op 11-jarige leeftijd deed ze mee aan UltraKits: een zangwedstrijd in haar woonplaats Dordrecht. Sam werd eerste in deze competitie en won hiermee een eigen videoclip. Dat smaakte naar meer. In 2012 en in 2013 nam ze deel aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival en maakte ze kennis met grote zalen. Op dat moment wist ze het zeker: zingen is wat ze wil!

Het regelmatig optreden met verschillende muzikanten en bandjes zorgde ervoor dat Sam een passie voor livemuziek ontwikkelde. Bij het zingen van gevoelige ballads ligt haar hart. Sam is ook te boeken in combinatie met een gitarist of pianist.

Zangeres Nora

Nora wist al op jonge leeftijd dat zij zangeres wilde worden en sindsdien bestaat haar leven voornamelijk uit muziek. Op 18-jarige leeftijd is haar professionele carrière begonnen en nu zingt ze nog steeds in diverse acts en helpt ze andere artiesten om het beste uit zichzelf te halen.

Zingen is voor Nora een uitlaatklep en het geeft haar energie en balans. Daarnaast geeft het haar veel voldoening om mensen op een muzikale manier van dienst te zijn. Ze vindt een goede klik belangrijk. Ze hoort vaak van haar klanten dat ze hun dag ‘compleet’ heeft gemaakt en dat vindt ze prachtig! Voor Nora is het feest pas een goed feest wanneer iedereen tevreden is.

Haar specialiteit ligt meer bij de easy listening nummers, omdat ze daar al haar gevoel in kwijt kan. Ze staat er om bekend dat ze er altijd een groot feest van maakt, mede dankzij haar flexibiliteit en humor!

Zangeres Charmaine

De Amsterdamse zangeres Charmaine Charlemagne past tussen de tijdloze vocalisten van de klassieke R&B en soul. Met haar warme, moeiteloze stem en inspirerende aanwezigheid weet Charmaine haar publiek onmiddellijk te boeien, of ze nu een soulklassieker zingt of een originele compositie deelt. Beïnvloed door Toni Braxton, Etta James en Beyonce, heeft Charmaine haar diepe en natuurlijke talenten gecultiveerd tot een vaardigheid die geschikt is voor het scherm en het podium. Als ervaren performer was Charmaine te zien in verschillende internationale televisieprogramma’s, waaronder de Nederlandse shows De Vooravond en het langlopende De Wereld Draait Door.

Zangeres Steffi

Muziek is beleven, voelen en genieten! Steffi’s doel is dat gevoel over te brengen. Zoeken jullie díe muzikale omlijsting voor de huwelijksceremonie? Steffi verzorgt live muziek tijdens prachtige huwelijksmissen die zij muzikaal mag begeleiden als huwelijkszangeres. Vaak is zij een muzikale, rode draad op een trouwdag. Na de ceremonie verhuist Steffi haar geluidsinstallatie gemakkelijk mee naar de feestlocatie voor het aansnijden van de taart of om met elkaar te proosten.

Zanger/ gitarist Khalil

Khalil was gewoon een straatmuzikant die uit volle borst zong tot hij werd opgemerkt door grotere namen.

Zijn muziek werd enorm populair nadat hij voor miljoenen debuteerde op RTL Late Night en nu is het zijn doel om de wereld te inspireren met de kracht van positiviteit.

Positiviteit die door zijn aanstekelijke melodieën en opbeurende liedjes loopt, maar vooral terug te vinden is in zijn unieke en oprechte stem.

Zanger/ pianist Hans

Hans speelt en zingt al jaren en is gespecialiseerd in ‘easy listening’ en Pop muziek. Zowel Nederlands- als Engelstalig is geen probleem. Het liefst speelt hij nummers op verzoek. Naast bruiloftsfeesten, ceremonies en andere feesten vind je Hans ook vaak op een stationspiano waar hij reizigers vermaakt met verzoeknummers.

Pianist Born

Pianist Born rondde op 24-jarige leeftijd zijn conservatorium opleiding jazz/pop piano cum laude af in Utrecht. Hij heeft les gehad van Bert van den Brink en Cor Bakker. Tevens volgde hij masterclasses bij vooraanstaande musici waaronder: Louis van Dijk, Thijs van Leer, Brad Mehldau, Hein van de Geijn, Joost van Schaijk en Benjamin Herman. Ook is hij oprichter en bandleider van zijn jazz trio en 12- koppige bigband, waarmee hij al diverse artiesten heeft begeleid waaronder Shirma Rouse, Charly Luske, Pearl, Fais en vele andere.

Born beschikt over een breed repertoire en is thuis in vele muziekstijlen waaronder jazz, pop, soul, musical en licht klassiek.

Sax Sander

Sax Sander is een saxofonist die zich kan vinden in elk feest. Van loungy beats tot de dikke uptown funk van Bruno Mars en dancebeats van dj Tiësto, op elke track vindt zijn sax een melodie. Je vindt hem naast de DJ, op de speakers of tussen het publiek door lopend. Hij valt op door zijn lange gestalte, lyrische spel en grote jazzy tenor saxofoon.
‘Het is de kunst om met de muziek mee te spelen. Af en toe op de voorgrond met een solo uitpakken, en dan weer begeleidend saxofoonlijnen spelen. ‘
Sander tourde in Europa en de V.S., van Amsterdam tot Barcelona, New York tot New Orleans. van Lowlands tot Mysteryland en binnenkort op jouw feest.

Nederland_small

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Vraag een persoonlijk gesprek aan