fbpx

Volledig verzorgde karaoke met DJ op jouw feest

Welkom bij het ultieme karaokefeest – een volledig verzorgde karaoke-ervaring waarbij alle zorgen van jullie afvallen en jullie alleen maar hoeven te genieten!

Wat houdt het in?
Je huurt onze geweldige karaoke-set inclusief een fantastische DJ, een geluidsman die het geluid op en top laat klinken, en charismatische presentatoren die jullie middag of avond aan elkaar praten. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

De DJ draait niet alleen de vetste (karaoke)nummers, maar zorgt er ook voor dat de dansvloer de hele avond vol staat. Het wordt een non-stop muzikaal spektakel, waarbij iedereen zijn of haar favoriete nummers kan zingen en zelfs onze presentatoren af en toe het podium zullen betreden voor een knallend optreden!

En het wordt alleen maar beter! Onze dynamische presentatoren weten als geen ander hoe ze het publiek in een feeststemming moeten brengen. Ze zijn niet alleen meester in het aan elkaar praten van de avond, maar ze zullen jullie ook betrekken bij de show en jullie aanmoedigen om het beste van jezelf te laten zien op het podium.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we naast de karaoke nummers ook ‘normale’ muzieknummers draaien waarop jullie kunnen dansen en losgaan. Het wordt een veelzijdige en bruisende mix van entertainment, perfect om het ijs te breken en iedereen met volle teugen te laten genieten.

Met onze volledig verzorgde karaoke hoef je je nergens zorgen over te maken. Ons team staat voor jullie klaar om de middag of avond tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie alleen maar hoeven te stralen op het podium en plezier te maken met jullie collega’s, vrienden of familie.

Karaoke op jouw bruiloft

Het is de perfecte ijsbreker! Familie en vrienden komen samen, soms voor het eerst, om de liefde tussen jullie te vieren. Karaoke is fantastisch om de feeststemming op gang te brengen en iedereen bij elkaar te brengen met een flinke dosis plezier.

Karaoke op een bruiloft is een prachtige manier om de liefde te vieren, vreugde te delen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Dus, waar wacht je nog op? Laat je muzikale avontuur beginnen en geef jouw gasten de tijd van hun leven met een onvergetelijke karaoke-ervaring op jullie bruiloft! Samen met een DJ en twee presentatoren is dit een volledig verzorgde karaoke beleving die niet snel vergeten zal worden!

Karaoke bruiloft

Karaoke op een bedrijfsfeest

Wanneer de werkweek ten einde loopt en de zakelijke stropdassen worden ingeruild voor microfoons, begint het échte spektakel! Karaoke op een bedrijfsfeest of zakelijk evenement is dé manier om teamspirit, plezier en saamhorigheid naar een geheel nieuw niveau te tillen. Karaoke bevordert niet alleen teambuilding, maar ook een gevoel van inclusie en positieve energie. Collega’s zullen samen lachen en zingen, waardoor een onvergetelijke sfeer ontstaat. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en bestaande relaties te versterken. Een blij team is een productief team!

Dus, waar wacht je nog op? Trek die stropdassen los, zet die zakelijke schoenen aan de kant en geef je collega’s de tijd van hun leven met een onvergetelijke verzorgde karaoke-ervaring op jullie volgende bedrijfsfeest of zakelijk evenement!

Karaoke en DJ huren

Een typische karaoke-setup bestaat uit een karaoke-machine of -speler, een scherm waarop de songteksten worden weergegeven en één of meer microfoons. Je kunt als deelnemer een liedje aanvragen bij de DJ uit een beschikbare muzieklijst. Van klassieke hits tot moderne meezingers, ons uitgebreide repertoire biedt voor elk wat wils. Of je nu houdt van rock, pop, ballads of dance, er is altijd een nummer dat bij jou past. Je probeert vervolgens zo goed mogelijk mee te zingen met de muziek en de songteksten. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Je kunt een karaoke-set inclusief DJ als extra optie toevoegen aan jouw bruiloft, (verjaardags)feest, jubileum of bedrijfsfeest.

Export-01

Onze klanten aan het woord

Jolijn en Tom

17-06-2024

Vanaf het eerste contact was SKYFLY (Marthe) gelijk fijn betrokken, luisterend naar onze wensen, kwamen met fijne tips, reminder op de juiste momenten en algeheel een goede en betrouwbare service. Mooie, professionele apparatuur en geen omkijken naar plaatsen of weghalen...
10 / 10

Rachel en Kayo

17-06-2024

Het was echt top! Delano draaide precies de muziek die wij en onze gasten tof vinden en waar wij lekker op gedanst hebben. Onze muziek die wij graag wilden horen, hebben we ook allemaal voorbij horen komen. De verlichting was...
10 / 10

Renate en Johan

14-06-2024

Na ons bezoek aan de One Fine Weddingday beurs kwamen we voor onze muziek tijdens de avond bij SKYFLY uit. Remy heeft ons tijdens een prettig gesprek helemaal uitgelegd hoe SKYFLY werkt en wat we kunnen verwachten. De toevoeging van...
10 / 10

Marian en Ramon

13-06-2024

Onze DJ voor de avond was Sander en wat ging de muziek goed! De dansvloer was vol en er is geen enkel moment geweest waarop het weer leegliep. Jong en oud, iedereen heeft hun favoriete muziek voorbij horen komen en...
10 / 10

Contact

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan