fbpx

Een onvergetelijke Kerst pubquiz regel je met SKYFLY

Trek de feestelijke kersttrui maar weer aan want het is tijd voor onze te gekke SKYFLY Kerst pubquiz! Een avond vol gezelligheid en bovenal heel veel lachen. De Kerst pubquiz is ideaal voor tijdens de kerstborrel en is tot in de puntjes verzorgd. Van quizmaster tot aankleding, de sfeer kan niet meer stuk en collega’s, medewerkers en vrienden zullen nog lang over de zeer geslaagde Kerst pubquiz na praten. De Kerst pubquiz is al jaren razend populair en gegarandeerd een succes!

Een geheel verzorgde Kerst pubquiz

De SKYFLY Kerst pubquiz is niet zomaar een Kerst pubquiz. Het team van SKYFLY verzorgt alle facetten en zorgt ervoor dat de Kerst pubquiz een daverend succes is. Onze bedrijfsfeest DJ’s draaien de meest bekende kerstmuziek waar jong en oud van houdt. De ruimte wordt geheel in stijl als kerstparadijs aangekleed en de gebruikte apparatuur is van topkwaliteit. Net zoals onze nieuwjaarsborrel is de Kerst pubquiz dé manier om het jaar met een knaller af te sluiten. Sfeer, muziek, decoratie en heel veel plezier voor iedereen! De Kerst pubquiz zorgt voor samenhorigheid binnen het bedrijf, maar ook als je samen met vrienden en/of familie een topavond wilt beleven, is de Kerst pubquiz het ideale evenement.

Pubquiz organiseren voor bedrijfsfeest
Personeels kerstfeest

Extra opties Kerstpubquiz

Wil jij jouw Kerstpubquiz echt helemaal in kerstsfeer uitvoeren? Vraag dan naar de extra mogelijkheden. In overleg kan de kerstpubquiz gepresenteerd worden door kerstfiguren zoals een kerstman of kerstelf.

Dit vonden zij van de SKYFLY pubquiz

Liesbeth

20-03-2023

We vonden het super gezellig. Jullie speelde goed op de mensen in. Wij hebben geen negatieve reactie gehad
10 / 10

Saskia

13-12-2022

We hebben een erg leuke pubquiz gehad. De quizmaster voelde de groep goed aan. Kortom een heel geslaagd evenement op ons bedrijfsfeestje.
10 / 10

Sandra

10-10-2022

Hele leuke gezellige avond gehad met jullie. Pubquiz werd enthousiast gepresenteerd. Zeer tevreden.
9.3 / 10

Teun

11-07-2022

Erg leuke show, een team docenten motiveren in de laatste week van het (school) jaar is niet altijd makkelijk maar als er zelfs op de tafels gedanst wordt dan weet je genoeg.
10 / 10

Een Kerst pubquiz geheel naar jouw wensen

Op locatie naar wens…

Voor een geslaagde Kerst pubquiz is de geschikte quizmaster een must. Onze quizmasters verzorgen de sfeer tijdens de Kerst pubquiz en zorgen ervoor dat alle aanwezigen enthousiast meedoen aan de quiz. Tussen de vragen door geniet jouw personeel van een hapje en een drankje. Wanneer de muziek aangaat, is het voetjes van de vloer en swingen maar! De Kerst pubquiz is het leukst als iedereen actief deelneemt en dit is precies wat onze charismatische quizmasters voor elkaar krijgen. Waar wil jij jouw Kerst pubquiz houden? SKYFLY organiseert jouw Kerst pubquiz op locatie!

…en met de beste muziek

Welke deelnemer kent alle kerstnummers uit het hoofd? Wie weet er op welke dag we het eerste chocolaatje uit de advent kalender mogen halen? En wie is zo thuis in de kerstfashion dat hij of zij zelfs weet welk hot kerstitem ieder jaar weer gekker wordt? De deelnemers van de Kerst pubquiz laten hun hersenen kraken en gaan uit hun bol tijdens een geweldige avond. Met jarenlange ervaring in de organisatie van bedrijfsfeesten en het publiek meekrijgen tijdens een pubquiz is SKYFLY de geschikte partner voor jouw Kerst pubquiz. Tot in de late uurtjes dansen op swingende muziek? Als er wat te vieren valt is alles mogelijk!

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan