fbpx

Boek een online pubquiz via SKYFLY

Wil jij een online pubquiz organiseren? Dan ben je bij SKYFLY aan het juiste adres! Wie weet er het meest van biologie en wetenschap? Welke collega herkent alle bekende Nederlanders in één oogopslag? Speel de SKYFLY online pubquiz en ontdek wie de mastermind van het bedrijf is. Of je nu op kantoor zit of vanaf thuis werkt, alle collega’s kunnen de online pubquiz spelen.

De meest hilarische pubquiz spelen als online bedrijfsuitje

Laten we eerlijk zijn, met hoeveel tegenzin we sommige maandagochtenden ook uit bed rolden om naar kantoor te komen, na een week in lockdown mistten we onze collega’s al. En de bedrijfsfeesten zeker! Om de collegiale saamhorigheid en gezelligheid weer te ervaren, kun je daarom met je hele team de SKYFLY pubquiz online spelen. Zet de biertjes maar koud, geef je lachspieren een warming up en haal de zakdoekjes tevoorschijn want met de online pubquiz rollen de tranen van het lachen over je wangen. De online pubquiz is de leukste video call van de maand!

chris-montgomery-smgTvepind4-unsplash

De online pubquiz is de ultieme teambuilding activiteit

Het maakt niet uit of je op kantoor zit of vanaf huis werkt, corona staat een gezellige online pubquiz avond niet in de weg. Via een livestream verbinding kunnen alle collega’s de pubquiz online spelen. Net zoals bij een pubquiz op locatie worden tijdens de online versie deelnemers onderverdeeld in groepen. Per deelnemende groep wordt een team captain aangewezen, deze geeft gedurende de online pubquiz antwoorden door aan de professionele SKYFLY-quizmaster. Collega’s kunnen onderling communiceren, waarbij fair play natuurlijk een must is. Je wilt immers met vlag én wimpel winnaar van de online pubquiz worden.

Waaruit bestaat de online pubquiz?

Tijdens de online pubquiz wordt de kennis van collega’s op diverse gebieden getest. Net zoals op kantoor is samenwerking hierbij enorm belangrijk. De teams gaan elkaar online te lijf waarbij zij vragen beantwoorden over verschillende categorieën. Wie had gedacht dat die éne collega zo geïnteresseerd is in mode of alles afweet van sport? Uiteraard is de online pubquiz niet compleet zonder de meest komische videofragmenten en favoriete fotorondes. Daarnaast bevat de online pubquiz teamcaptainrondes waarbij de aangewezen captains op de proef worden gesteld. Inderdaad, de online pubquiz spelen is niet zonder risico… wordt het eeuwige roem of een walk of shame?

Wie wordt de winnaar van de online pubquiz?

Wanneer de teerling is geworpen en de online pubquiz is uitgespeeld, maakt de quizmaster de balans op. Na spanning en tromgeroffel wordt duidelijk wie zichzelf officieel winnaar van de SKYFLY online pubquiz mag noemen, een eer waar binnen het bedrijf nog lang over gepraat zal worden. Zelfs die paar collega’s die niet goed tegen hun verlies kunnen, kijken terug op een geweldige avond waarbij medewerkers zelfs op afstand een stapje dichter bij elkaar waren.

Wil jij ook met jouw bedrijf, afdeling of unit de online pubquiz spelen?

jeshoots-com--2vD8lIhdnw-unsplash

Dit vonden zij van onze Pubquiz

Teun

11-07-2022

Erg leuke show, een team docenten motiveren in de laatste week van het (school) jaar is niet altijd makkelijk maar als er zelfs op de tafels gedanst wordt dan weet je genoeg.
10 / 10

Albert Heijn Heerenveen

19-04-2022

Over het algemeen was het prima. 2 muziekboxen waren helaas niet genoeg om de hele zaal te voorzien van het goede geluid tijdens de pubquiz.
8.0 / 10

Meike

11-10-2021

De combinatie van de pubquiz en de disco was erg leuk met ook een persoonlijke ronde toegevoegd. Fijne samenwerking en goede tips om een geslaagde surprise party voor de 40ste verjaardag van mijn man te organiseren. Een aanrader!
10 / 10

Michel en Eline

13-09-2021

Toby heeft op onze bruiloft een pubquiz verzocht. Dit was zeer geslaagd. Toby paste zich goed aan het tijd schema aan. Hij gaf ruimte voor hoe we het graag wilden indelen. Iedereen deed fanatiek mee en het was een goed...
10 / 10

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan