fbpx

Schoolfeest

Ons DJ team bestaat uit een zeer ervaren DJ talenten, die speciaal voor ons schoolfeesten verzorgen. Wij hebben een zeer uitgebreide lichtshow, visuals, krachtige lasershow en de Snappshot Photo App. Oftewel, alles om het schoolfeest tot een spektakel te maken!

Spectaculair schoolfeest!

We veranderen iedere ruimte in een korte tijd in een echte dancing en zorgen voor een feest waar nog lang over wordt nagepraat. Onze DJ’s draaien alle gewenste muziekstijlen zoals; reggaeton, HipHop, R&B, bubbling, Top40, trance en house. Mochten jullie op school zelf een goede DJ hebben, dan is het natuurlijk mogelijk dat wij samen de muziek verzorgen of alleen het licht en/of geluid voor het schoolfeest verzorgen.

LED-foam-sticks-multi-colored3

Onze klanten aan het woord

Vince

14-03-2019

Anders

Overall erg tevreden. Voor het feest toegankelijk contact gehad met Remy. Ook was het fijn dat de band direct met Remy en DJ contact kon houden. Op het feest zelf waren we erg tevreden over de DJ, mede dankzij hem...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof schoolfeest. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw school of universiteit. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan