fbpx

DJ Silent Disco

Of je nu op zoek bent naar een leuk feestje voor jouw verjaardag, bruiloft, jubileum of een festival… Een silent disco geeft gegarandeerd een top feest! Bij SKYFLY huur je jouw silent disco hoofdtelefoons met een DJ die bij jullie wensen en muziekstijl past. De DJ maakt er een feestje van en jouw gasten zingen en dansen gezellig mee! De voordelen? De silent disco met DJ kan tot in de late uurtjes doorgaan doordat er geen geluidsoverlast is van harde muziek. 

Voordelen van een DJ op jouw silent disco

Wist je dat SKYFLY staat voor 100% dansgarantie? Onze professionele en ervaren DJ’s zorgen ervoor dat alle gasten helemaal uit hun dak gaan. Doordat je de hoofdtelefoons inclusief DJ huurt hoef je zelf niet aan de knoppen te draaien, geen muzieklijst samen te stellen en kun je onbezorgd genieten van jouw eigen feest! 

Silent Disco
Silent Disco

Extra mogelijkheden voor je silent disco

Om het feest nog spectaculairder te maken is het mogelijk om gebruik te maken van onze extra opties. Denk bijvoorbeeld aan extra licht zoals onze LED uplights om meer sfeer toe te voegen. Wil je het feest knallend beginnen of eindigen? Maak dan gebruik van onze sparkulars of confetti streamers! Meer weten over de extra mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Geluidskwaliteit Silent Disco hoofdtelefoons

Onze silent disco koptelefoons zijn van goede kwaliteit en hebben een hoge geluidskwaliteit. De zenders van de koptelefoon hebben een bereik van ongeveer 50 meter. Standaard wordt ‘channel 1’ gebruikt en onderop de hoofdtelefoon is het volume harder en zachter te zetten. Als het volume nog verder moet worden teruggeschroefd, dan kan de DJ dit regelen.

Silent Disco
dj bedrijfsfeest

Maak vooraf kennis
met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ kunnen we al jullie wensen en de mogelijkheden bespreken, zodat jullie van tevoren precies weten waar jullie aan toe zijn. In het kennismakingsgesprek bespreken wij uitvoerig de details; zo weten jullie precies hoe jullie feest eruit komt te zien.

Dit vonden zij van onze DJ’s

Drecht Cities Young Professionals

20-11-2023

Perfecte invulling van een fantastische avond. Contact vooraf liep ook vlekkeloos en aan alles denken de mensen van Skyfly mee. Op naar nog meer gezellige avonden.
10 / 10

De Klok Dranken

06-11-2023

Wat een fantastisch feest was het! Wij genieten nog steeds na van de geweldige avond die wij mede met SKYFLY hebben georganiseerd.. Allereerst het contact met het SKYFLY team. Vanaf het allereerste moment dat we contact met SKYFLY opnamen, voelden...
10 / 10

Gemeente Midden-Delfland

06-11-2023

SKYFLY heeft de invulling: DJ + Pubquiz, voor de feestavond vanuit onze personeelsvereniging prima neergezet! Tevreden en aardige quizmaster!
10 / 10

VOMI

30-10-2023

De DJ en de saxofonist waren prima. Het gezelschap leende zich echter niet zo voor een dansfeestje dus dat kwam niet zo van de grond maar dit lag niet aan de DJ.
8.7 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan