fbpx

DJ Silent Disco

Ben je op zoek naar een silent disco DJ die jouw feestje helemaal compleet maakt? Bij SKYFLY verzorgen we een compleet Silent Disco feest met DJ die helemaal bij jouw wensen aansluit. Ervaar de magie van een stil evenement! Organiseer jij een festival, bedrijfsfeest of ander evenement?

Silent Disco feest

Ben je op zoek naar het huren van koptelefoons en een DJ voor een silent disco evenement? Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat ons weten hoeveel koptelefoons je nodig hebt en stem met ons af welke muziekstijlen je tijdens jouw feest wilt horen.

Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar de DJ die precies de muziek draait die jij wenst!

Silent Disco
HAARLEM , 24-5-2019 , Bruiloftsfeesten Skyfly

Maak vooraf kennis
met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ kunnen we al jullie wensen en de mogelijkheden bespreken, zodat jullie van tevoren precies weten waar jullie aan toe zijn. In het kennismakingsgesprek bespreken wij uitvoerig de details; zo weten jullie precies hoe jullie feest eruit komt te zien.

Dit vonden zij van onze DJ’s

Nexus Rail Engineering

06-09-2021

Afgelopen donderdag hebben we genoten van de Pubquiz van Chris en Sylvia. Mag ik jullie hartelijk danken voor het zetten van de sfeer.
10 / 10

Shaelyne

03-09-2021

Hoi, Bedankt voor de geslaagde avond! Wij hebben Skyfly nu voor de tweede keer geboekt. Een aanrader. Twee hele verschilldende boekingen maar beide super! Bedankt voor de goede zorgen.
10 / 10

Giesbers Rotterdam - Amber Heemskerk

27-07-2021

Voor onze zomer BBQ hebben we SKYFLY gevraagd om de avond een feestelijk tintje te geven. De communicatie ging heel soepel en ze waren zeer behulpzaam. Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij het team. Alles was top geregeld. De...
10 / 10

Codecentric - Bas van Grinsven

16-06-2021

Bedankt voor de mooie show!
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan