fbpx

DJ Silent Disco

Of je nu op zoek bent naar een leuk feestje voor jouw verjaardag, bruiloft, jubileum of een festival… Een silent disco geeft gegarandeerd een top feest! Bij SKYFLY huur je jouw silent disco hoofdtelefoons met een DJ die bij jullie wensen en muziekstijl past. De DJ maakt er een feestje van en jouw gasten zingen en dansen gezellig mee! De voordelen? De silent disco met DJ kan tot in de late uurtjes doorgaan doordat er geen geluidsoverlast is van harde muziek. 

Voordelen van een DJ op jouw silent disco

Wist je dat SKYFLY staat voor 100% dansgarantie? Onze professionele en ervaren DJ’s zorgen ervoor dat alle gasten helemaal uit hun dak gaan. Doordat je de hoofdtelefoons inclusief DJ huurt hoef je zelf niet aan de knoppen te draaien, geen muzieklijst samen te stellen en kun je onbezorgd genieten van jouw eigen feest! 

Silent Disco
Silent Disco

Extra mogelijkheden voor je silent disco

Om het feest nog spectaculairder te maken is het mogelijk om gebruik te maken van onze extra opties. Denk bijvoorbeeld aan extra licht zoals onze LED uplights om meer sfeer toe te voegen. Wil je het feest knallend beginnen of eindigen? Maak dan gebruik van onze sparkulars of confetti streamers! Meer weten over de extra mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Geluidskwaliteit Silent Disco hoofdtelefoons

Onze silent disco koptelefoons zijn van goede kwaliteit en hebben een hoge geluidskwaliteit. De zenders van de koptelefoon hebben een bereik van ongeveer 50 meter. Standaard wordt ‘channel 1’ gebruikt en onderop de hoofdtelefoon is het volume harder en zachter te zetten. Als het volume nog verder moet worden teruggeschroefd, dan kan de DJ dit regelen.

Silent Disco
dj bedrijfsfeest

Maak vooraf kennis
met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ kunnen we al jullie wensen en de mogelijkheden bespreken, zodat jullie van tevoren precies weten waar jullie aan toe zijn. In het kennismakingsgesprek bespreken wij uitvoerig de details; zo weten jullie precies hoe jullie feest eruit komt te zien.

Dit vonden zij van onze DJ’s

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Yann - SolarToday

15-01-2024

Vriendelijk, goede communicatie, flexibel, kortom zeer tevreden!
10 / 10

Hilde - Team Specialized

15-01-2024

We hadden al goede berichten gehoord en hebben een geweldige avond gehad met DJ Dennis. De communicatie met SKYFLY was goed en snel. DJ Dennis speelde perfect in op verzoeknummers en heeft iedereen vermaakt. De dansvloer was lekker vol. We...
10 / 10

Nissrine - H1 Webdevelopment

18-12-2023

Ons jaarlijkse kerstfeest werd dit jaar extra speciaal door de goed georganiseerde pubquiz en de top DJ bij Skyfly. Het evenement was leuk en alles was goed geregeld. De pubquiz met leuke vragen, fragmenten en muziek zorgde voor een gezellige...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan