fbpx

Studentenfeest

Wil jij een studentenfeest organiseren waar je studievereniging, studentenvereniging of jaarclub nog jaren over napraat? Geen middelmaat maar een knalfeest dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Met SKYFLY slaag je sowieso. Wij koppelen de juiste DJ aan jouw studentenfeest.

Het vetste feestje!

Of het nu gaat om een exclusieve thema-party in kleine setting voor je sociëteit, een studentengala met je dispuut of een full-blown introductiefeest voor alle studenten aan jouw hogeschool of universiteit: SKYFLY regelt het! Jouw wensen zijn niet te groot of gek voor ons. De Drive-in show van SKYFLY zorgt er namelijk al jaren voor dat het grootste studentenfeest van Europa – het Batavierenracefeest in Enschede – helemaal los gaat.

Muziek, entertainment en sfeer

Onze DJ’s zijn gespecialiseerd in alle muziekstijlen en voelen perfect aan wat het publiek wil. Of het nu gaat om de charts van nu, de floorfillers uit de 00’s en 10’s of de discoknallers van vroeger: wij zorgen dat er gedanst zal worden. Van tevoren bespreken we uiteraard je wensen en als het nodig is passen we de stijl ter plekke aan als het publiek dat vereist. Wil je iets bijzonders zoals professionele muzikanten die live met de DJ meespelen om de sfeer te verhogen? Dan regelen we dat.

Naast de juiste muziek heeft SKYFLY alle sfeerelementen in huis om jouw studentenfeest helemaal af te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

  • een vette lichtshow of lasershow
  • een lichtgevende dansvloer
  • sfeerverhogende LED-verlichting en LED-zuilen die we in alle denkbare
  • kleuren kunnen uitvoeren
  • video-LED-schermen  – als het nodig is boeken we er een toffe VJ bij
  • of koudvuurwerk voor extra fun

Maar als je zelf hele andere ideeën over special effects hebt dan kun je ze rustig met ons bespreken. SKYFLY neemt de extra stap die nodig is om van jouw studentenfeest een onvergetelijke avond te maken.

Onze klanten aan het woord

Contact

Wil jij een succesvol  evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof studentenfeest. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan