Studentenfeest

Wil jij een studentenfeest organiseren waar je studievereniging, studentenvereniging of jaarclub nog jaren over napraat? Geen middelmaat maar een knalfeest dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt? Met SKYFLY slaag je sowieso.

Het vetste feestje!

Of het nu gaat om een exclusieve thema-party in kleine setting voor je sociëteit, een studentengala met je dispuut of een full-blownintroductiefeest voor alle studenten aan jouw hogeschool of universiteit: SKYFLY regelt het! Jouw wensen zijn niet te groot of gek voor ons. De Drive-in show van SKYFLY zorgt er namelijk al jaren voor dat het grootste studentenfeest van Europa – het Batavierenracefeest in Enschede – helemaal los gaat.

 • Exclusieve kerstborrel DJ shows
 • Bedrijfsborrel met DJ
 • SKYFLY Luxe witte Drive-in Show
 • Jubileum met SKYFLY DJ
 • SKYFLY DJ

Muziek, entertainment en sfeer

Onze DJ’s zijn gespecialiseerd in alle muziekstijlen en voelen perfect aan wat het publiek wil. Of het nu gaat om de charts van nu, de floorfillers uit de 90’s en zeroes  of de discoknallers van vroeger: wij zorgen dat er gedanst zal worden. Van tevoren bespreken we uiteraard je wensen en als het nodig is passen we de stijl ter plekke aan als het publiek dat vereist. Wil je iets bijzonders zoals professionele muzikanten die live met de DJ meespelen om de sfeer te verhogen? Dan regelen we dat.

Naast de juiste muziek heeft SKYFLY alle sfeerelementen in huis om jouw studentenfeest helemaal af te maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld:

 • een vette lichtshow of lasershow
 • een lichtgevende dansvloer
 • sfeerverhogende LED-verlichting en LED-zuilen die we in alle denkbare kleuren kunnen uitvoeren
 • Video-LED-schermen  – als het nodig is boeken we er een toffe VJ bij
 • bellenblaasmachines voor extra fun

Maar als je zelf hele andere ideeën over special effects hebt dan kun je ze rustig met ons bespreken. SKYFLY neemt de extra stap die nodig is om van jouw studentenfeest een onvergetelijke avond te maken.

Onze klanten aan het woord

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

 

  Contactgegevens

  Feest informatie

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Persoonlijke kennismaking
  Altijd reserve DJ's
  Persoonlijk contact met DJ
  Heldere all-in prijzen
  DJ's door heel NL
  maandag
  1

  Hallo! Kan ik je verder helpen?

  Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

  Nieuw Inloggen
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×