fbpx

Kookplaats

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kookplaats. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kookplaats
Utrechtseweg 310
6812 AR, Arnhem

Bruiloft bij Kookplaats

De bijzondere ligging in combinatie met de volledige privacy maakt Kookplaats een ideale trouwlocatie in Arnhem. Het sfeervol ingerichte Paviljoen heeft een prachtig aangrenzend terras en beschikt over alle denkbare facetten die een trouwlocatie nodig heeft. Van een intiem feest tot een volledig verzorgde dag, alles is mogelijk bij Kookplaats!

Onze klanten aan het woord over Kookplaats

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kookplaats. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Jorn en Karen

29-06-2021

Ondanks de gekke periode om in te trouwen was het contact met Remy van Skyfly erg prettig. Er werd goed met ons meegedacht naar wat er wel mogelijk was. Kevin, onze DJ, deed het erg goed en voelde de sfeer...
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan