fbpx

Kasteel De Schaffelaar

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel De Schaffelaar. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel De Schaffelaar
Stationsweg 6
3771 VH, Barneveld

Bruiloft bij Kasteel De Schaffelaar

Via de mooie oprijlaan kom je aan bij Kasteel De Schaffelaar. Je loopt over het landgoed naar het bordes. Drie treetjes op en de kasteeldeuren zwaaien open. Direct waan je jezelf in een sprookjeswereld. Van fotoshoot tot ja-woord, van borrel tot receptie en van diner tot spetterend eindfeest; je kunt jullie huwelijksdag van begin tot eind vieren in Kasteel De Schaffelaar. Dat scheelt veel stress én reistijd op de mooiste dag van jullie leven. Door de verscheidenheid aan zalen is Kasteel De Schaffelaar zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen. En wat misschien nog wel het mooiste is van allemaal: het kasteel is voor één dag helemaal van jullie. Als dat geen droom is die uitkomt!

Onze klanten aan het woord over Kasteel De Schaffelaar

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel De Schaffelaar. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Bastiaan en Renate

28-09-2019

Bruiloft

Zijn net terug van onze huwelijksreis en nog altijd aan het nagenieten. Graag komende week nog even contact over paar kleine puntjes.. DJ heeft denk ik onze USB stick nog.. is oude USB stick van mijn werk dus als die...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan