fbpx

Slot Doddendael

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Slot Doddendael. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Slot Doddendael
Binnenweg 2
6644 KD, Ewijk

Bruiloft bij Slot Doddendael

Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij Slot Doddendael te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door de eigen koks en geserveerd in de slotkelder of in de boomgaard. Ter afsluiting een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker of in de stretchtent. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van jullie feest.

Onze klanten aan het woord over Slot Doddendael

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Slot Doddendael. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Pascalle en Tobi

22-02-2022

Wat een top avond hebben wij gehad! Geweldige dj en goeie muziek. Dj André wist precies in te spelen op onze gasten waardoor iedereen de hele avond aan het dansen was. Vrolijk en enthousiast van begin tot einde. Gasten hebben...
10 / 10

Sophie en Remy

28-09-2020

Bruiloft

Heel fijn ook meegedacht met de aanpassingen in de avond van een dansfeest richting de pubquiz.
10 / 10

Laura en Bas

28-09-2019

Bruiloft

Wauw! Wat heeft Wouter er een feestje van gemaakt! De hele avond de dansvloer vol, echt fantastisch!! Wouter super bedankt voor je bijdrage aan ons feest je hebt er echt een feestje van gemaakt!
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan