fbpx

Slot Doddendael

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Slot Doddendael. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Slot Doddendael
Binnenweg 2
6644 KD, Ewijk

Bruiloft bij Slot Doddendael

Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij Slot Doddendael te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door de eigen koks en geserveerd in de slotkelder of in de boomgaard. Ter afsluiting een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker of in de stretchtent. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van jullie feest.

Onze klanten aan het woord over Slot Doddendael

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Slot Doddendael. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Kim en Raymond

20-08-2023

Het contact vooraf aan onze bruiloft, met Arjan, verliep heel fijn. We hebben elkaar een aantal keer gesproken. Arjan dacht goed mee en had leuke tips. Het feest was super, we zijn nog steeds aan het nagenieten. Arjan voelde het...
10 / 10

Denise en Axel

15-07-2023

Een onvergetelijke show. Echt een aanrader. Zeker met DJ Kevin
10 / 10

Fleur en Ruben

23-06-2023

Bedankt voor het verzorgen van ons trouwfeest! Het was een moeilijke opgave gezien de warmte, maar het is DJ Nikki zeker gelukt om hier een mooi feest van te maken! Wij hebben enorm genoten.
8.7 / 10

Patty en Kasper

14-10-2022

Danny heeft het top gedaan! Niet alleen de muziekkeuze was top, maar hij heeft echt de sfeer goed aangevoeld. We hadden niet van tevoren gedacht dat er zo snel en veel gedanst zou worden. Danny heeft hier goed op ingespeeld...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan