fbpx

Paviljoen Het Houtse Meer

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Houtse Meer. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Paviljoen Het Houtse Meer
Pannenhuisstraat 40
4911 BS, Den Hout

Bruiloft bij Paviljoen Het Houtse Meer

Het moment van jullie leven. Dat iedereen zich over tientallen jaren nog herinnert. Bij Het Houtse Meer regelen ze dat voor je. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage.

Onze klanten aan het woord over Paviljoen Het Houtse Meer

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Paviljoen Het Houtse Meer. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Wouter en Michelle

09-07-2022

Erg goed DJ! De booth is erg mooi vooral met de extra uitgebreide lichtshow. Daarnaast is het erg leuk om allerlei foto’s te laten zien op het scherm. De muziek was goed en bracht een hoop sfeer. Ook erg prettig...
10 / 10

Hilco en Lisanne

26-06-2022

Remy in het voortraject was geweldig! Superhelder en -duidelijk, heerlijk concreet. Man met kennis van zaken en jarenlange ervaring. Dat merkte je direct. Match gemaakt met DJ David met wie we een afspraak hadden om de avond door te nemen....
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan