fbpx

Paviljoen Het Houtse Meer

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Houtse Meer. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Paviljoen Het Houtse Meer
Pannenhuisstraat 40
4911 BS, Den Hout

Bruiloft bij Paviljoen Het Houtse Meer

Het moment van jullie leven. Dat iedereen zich over tientallen jaren nog herinnert. Bij Het Houtse Meer regelen ze dat voor je. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage.

Onze klanten aan het woord over Paviljoen Het Houtse Meer

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Paviljoen Het Houtse Meer. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan