fbpx

Chateau Marquette

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Chateau Marquette. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Chateau Marquette
Marquettelaan 34
1968 JT, Heemskerk

Bruiloft bij Chateau Marquette

Hotel & Chateau Marquette is een authentiek, sfeervol kasteel, gevestigd in Heemskerk. Je kunt er je volledige trouwdag plannen: van ceremonie tot aan het feest en verblijf van jullie maar ook de gasten. Chateau Marquette beschikt over diverse zalen zodat deze altijd aansluit bij de grootte van het gezelschap. Omdat elke zaal anders is aangekleed beschikken ze ieder over hun eigen maar vooral unieke sfeer.

Onze klanten aan het woord over Chateau Marquette

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Chateau Marquette. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Bas en Anne

24-10-2022

Hele leuke avond gehad! Topfeest, fijne dj, goed contact. Leuk alle verzoeknummers er doorheen gemixt
10 / 10

Juliette en Jeroen

03-10-2022

De muziek voor onze bruiloft was geen doorsnee-verhaal en we kregen dan ook een zeer ervaren dj. Die heeft zowel onze smaak als die van de gasten goed aangevoeld, waardoor iedereen zich op de dansvloer gewaagd heeft. Het was een...
10 / 10

Esther en Jan

19-09-2022

We hebben enorm genoten!
10 / 10

Lara en Bas

02-08-2022

Hele goede DJ die een superfeest geeft. Reageren snel. Alles werkt via 1 en dezelfde website.
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan