fbpx

Chateau Marquette

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Chateau Marquette. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Chateau Marquette
Marquettelaan 34
1968 JT, Heemskerk

Bruiloft bij Chateau Marquette

Hotel & Chateau Marquette is een authentiek, sfeervol kasteel, gevestigd in Heemskerk. Je kunt er je volledige trouwdag plannen: van ceremonie tot aan het feest en verblijf van jullie maar ook de gasten. Chateau Marquette beschikt over diverse zalen zodat deze altijd aansluit bij de grootte van het gezelschap. Omdat elke zaal anders is aangekleed beschikken ze ieder over hun eigen maar vooral unieke sfeer.

Onze klanten aan het woord over Chateau Marquette

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Chateau Marquette. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Lara en Bas

02-08-2022

Hele goede DJ die een superfeest geeft. Reageren snel. Alles werkt via 1 en dezelfde website.
9.3 / 10

Gijs en Rianne

13-06-2022

Wij hadden SkyFly geboekt voor onze bruiloft op 10 juni 2022, wat een top service geven zij zeg! Als wij vragen hadden kregen wij soms binnen een uur of anders dezelfde dag nog antwoord. Wij bedachten ons een week voor...
10 / 10

Matthijs en Mireille

10-05-2022

Skyfly is echt in 1 woord super! Ze zorgen er echt voor dat je op het feest helemaal los kan gaan met de muziek en uitstraling die je hoort te hebben op je bruiloft. Ga zo door🥳
10 / 10

Marcel en Joyce

08-11-2021

We hebben een heerlijke avond gehad met een geweldige intro tijdens de ceremonie en de hele avond een volle dansvloer.. een feestje voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan