fbpx

Het Oude Slot Heemstede

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Oude Slot Heemstede. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Het Oude Slot Heemstede
Ringvaartlaan 11
2103 XV, Heemstede

Bruiloft bij Het Oude Slot Heemstede

Voor een onvergetelijke huwelijksdag is Slot Heemstede een geweldige keuze. Het landgoed kan gedurende uw mooiste dag uw thuis zijn! Op en top romantiek… geef elkaar het jawoord in het Nederhuys, de trouwkapel uit 1290 of buiten in de boomgaard. Na de ceremonie lopen jullie door een erehaag van jullie dierbaren en luiden wij desgewenst de klok om vervolgens met elkaar te proosten op de liefde en het leven. Verrassing zal de boventoon voeren voor uw gasten, het geweldige middenplein met gezellige buitenbar en lounge banken met lekkere kussens is de beste plek voor het aansnijden van de bruidstaart en de toost. Ook uw bruidsborrel zal bij mooi weer altijd buiten plaatsvinden. Natuurlijk leent het sfeervolle Nederhuys zich hier ook geweldig voor. Het bruidsdiner kan bij mooi weer altijd buiten plaatsvinden op het intieme diner terras onder de stretchtent en anders in de warme sfeervolle Anna Ruytenburgzaal. De feestavond begint nadat wij al uw gasten hebben ontvangen en u uw entree maakt op het door u gekozen nummer en de dans opent. De sfeervolle bar en de Adriaen Pauw zaal zorgen voor een feestavond om nooit te vergeten.

Onze klanten aan het woord over Het Oude Slot Heemstede

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Het Oude Slot Heemstede. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan