fbpx

Papa's Beach House

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Papa’s Beach House. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Papa's Beach House
Ijweg 961
2131 LV, Hoofddorp

Bruiloft bij Papa's Beach House

Trouwen in een strandpaviljoen dichtbij Amsterdam, midden in het bos, met privé strand en uitzicht over een prachtig meer: romantischer en origineler dan dit wordt het niet. Kijk vooral eens naar de sfeervolle Key West zaal met openslaande deuren naar het strand waar de ceremonie plaats kan vinden. Deze ruimte is ideaal voor een receptie, diner, feest of voor de ceremonie zelf.

Onze klanten aan het woord over Papa's Beach House

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Papa's Beach House. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Jolande en Diederik

18-09-2022

Contact met skyfly was duidelijk en makkelijk. Wesley de DJ was echt een topper! Heeft goed naar ons geluisterd en onze muziekwensen top overgebracht. De klantportal is op zich niet onduidelijk maar uiteindelijk hebben we gewoon een aantal playlists via...
10 / 10

Lindy en Paolo

29-05-2019

Bruiloft

Onze DJ Manuel zorgde voor een spetterende afsluiting van onze dag.
8.7 / 10

Jordy en Manon

24-05-2019

Bruiloft

Alles was perfect geregeld zoals afgesproken. Remy is enorm goed bereikbaar, dat helpt enorm. De DJ was perfect voor ons feest. De dansvloer was de hele avond gevuld en de muziekkeuze was top. Als je een goed bedrijf zoekt, zoek...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan