fbpx

Paviljoen Lutterzand

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Paviljoen Lutterzand. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Paviljoen Lutterzand
Lutterzandweg 12
7587 LH, De Lutte

Bruiloft bij Paviljoen Lutterzand

Heeft u een huwelijksaanzoek gehad en JA gezegd? Dan zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Elk feest is uniek, ook uw trouwdag. In een romantische, landelijke omgeving trouwen? Dat kan bij Paviljoen Lutterzand! Uw bruiloft wordt hier op maat en vooral met zorg en liefde gemaakt.

Onze klanten aan het woord over Paviljoen Lutterzand

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Paviljoen Lutterzand. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Maureen en Melvin

20-09-2019

Bruiloft

9.3 / 10

Martijn en Melanie

13-09-2019

Bruiloft

Beste Skyfly Wij waren erg tevreden over de show die Andre H op onze bruiloft heeft neer gezet Hij speelde erg goed in op zowel onze wensen als de verzoekjes van onze gasten Wij hebben een topfeest gehad!!! Groetjes Martijn...
10 / 10

Manon en Freek

30-08-2019

Bruiloft

Wij vonden het erg belangrijk dat de dansvloer goed gevuld was en dat is Wouter erg goed gelukt! Hij wist precies welke muziek er gedraaid moest worden om een goed feestje neer te zetten. De saxofonist is een leuke toevoeging....
8.0 / 10

Bas en Annemiek

21-07-2017

Bruiloft

Super mooi feest gehad. DJ Dennis heeft de hele avond een volle dansvloer gehad. We hebben met DJ Dennis ook zeer prettig contact gehad voor afgaand aan het feest.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan