fbpx

Paviljoen Lutterzand

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Paviljoen Lutterzand. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Paviljoen Lutterzand
Lutterzandweg 12
7587 LH, De Lutte

Bruiloft bij Paviljoen Lutterzand

Heeft u een huwelijksaanzoek gehad en JA gezegd? Dan zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Elk feest is uniek, ook uw trouwdag. In een romantische, landelijke omgeving trouwen? Dat kan bij Paviljoen Lutterzand! Uw bruiloft wordt hier op maat en vooral met zorg en liefde gemaakt.

Onze klanten aan het woord over Paviljoen Lutterzand

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Paviljoen Lutterzand. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Lisa en Joost

10-07-2022

Wij hebben genoten van een super mooi bruiloftsfeest , mede dankzij dj Michel. De dansvloer stond de hele avond mooi vol met top muziek! Afwisselend met voor ieder wat wils. Ook is er goed geluisterd naar onze wensen. Wij hebben...
10 / 10

Chantal en Stefan

19-05-2022

Het was geweldig! DJ Wouter speelde ontzettend goed in op de sfeer en danstte ook mee met de muziek.. Mochten we weer een dj nodig hebben voor iets weten we jullie weer te vinden.
10 / 10

Emmy en Johan

19-04-2022

Was een topfuif! Hans heeft goed gedraaid, alleen maar positieve reacties over gehad van de gasten. We hebben 4 sterren gegeven voor het contact met skyfly. Al het contact was eigenlijk top (kennismaking met Marc, telefonisch contact, etc), behalve het...
9.3 / 10

Maureen en Melvin

20-09-2019

Bruiloft

9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan