fbpx

Boerderij Mereveld

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Boerderij Mereveld. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 LH, Utrecht

Bruiloft bij Boerderij Mereveld

De romantische locatie, de warme sfeer en het vertrouwen. Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom al veel bruidsparen hun huwelijksfeest bij Boerderij Mereveld hebben gevierd. De locatie is geliefd omdat alle ingrediënten voor een perfecte dag aanwezig zijn: een unieke ligging, luxe zalen, culinaire hoogstandjes, warm ontvangst, gezellige terrassen en een centrale plek in Nederland.

Onze klanten aan het woord over Boerderij Mereveld

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Boerderij Mereveld. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Rowy en Robin

13-08-2022

DJ Delano is top. Helemaal super geregeld en de sfeer zat er vanaf moment één in. Helaas kwam alleen de geregelde photobooth niet opdagen door, we begrepen, een planningsfout, maar de fotograaf konden we gelukkig een uur langer inhuren. Hier...
10 / 10

Marc en Regina

19-07-2022

Fijn contact voorafgaand aan de bruiloft, snelle reactie en meedenken met diverse opties. Daarnaast leuke DJ en een knalfeest, zeker een dikke aanrader!
10 / 10

Sharon en Pascal

13-06-2022

Wij zijn echt heel enthousiast over Skyfly en onze DJ. Het begon van te voren al met snel en leuk contact met zowel Remy als DJ Kevin. Kevin begreep meteen waar wij naar op zoek waren en had zelf ook...
10 / 10

Iris en Rutger

07-11-2021

Na vier keer verzetten, hadden we eindelijk de perfecte timing te pakken! 25 september zijn we getrouwd en we mochten nog een feestje geven ook. En wat een feest is het geworden! Wij willen SkyFly en met name Justin daar...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan