fbpx

Kasteel Hooge Vuursche

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Hooge Vuursche. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC, Baarn

Bruiloft bij Kasteel Hooge Vuursche

Het feest begint al bij de lange oprijlaan met zicht op de fontein. Het indrukwekkende kasteel ligt prachtig in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei! De historische Parkzaal biedt een prachtig decor voor jullie ‘ja-woord’. Toost daarna bij mooi weer op het bordes met uitzicht over de kasteeltuin. In de Fonteinzaal serveren we jullie een heerlijk diner. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan als jullie het informeler willen.  De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

Onze klanten aan het woord over Kasteel Hooge Vuursche

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Hooge Vuursche. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Bart en Salam

06-08-2022

Beste SkyFly, Dank, voor alle hulp. Wij vonden jullie heel behulpzaam met alles. De lichten waren geweldig, de saxofoon speler was briljant en de DJ was goed. Dan vergeet ik nog de fotospiegel. Verder vonden wij het contact met Remy...
9.3 / 10

Eurydice en Mark

03-08-2022

Het was fantastisch. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. DJ Kevin heeft het top gedaan!
10 / 10

Maaike en Matt

20-06-2022

Het was een topavond en iedereen was erg enthousiast over de DJ en saxofonist! Heel erg bedankt!
10 / 10

Myrthe en Rutger

17-06-2022

Het was een superfeestje met DJ Kevin! Dank ook voor jullie flexibiliteit omtrent het steeds verzetten van de bruiloft.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie! Geen probleem? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan