fbpx

Slot Zeist

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Slot Zeist. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE, Zeist

Bruiloft bij Slot Zeist

Een droom die uit komt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e-eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Jullie hele dag op één locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!

Onze klanten aan het woord over Slot Zeist

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Slot Zeist. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Ola en Henk-Jan

05-05-2022

We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad! Met dank aan SKYFLY en onze DJ Toby! We kijken er met veel plezier op terug. Toby vond de juiste nummers en de juiste mix. Het was helemaal top. Dank Toby! Groetjes Henk-Jan &...
10 / 10

Jorien en Chris

06-05-2017

Bruiloft

Wij hebben een leuk feest gehad waar we met veel plezier en goede herinneringen op terug kijken. Bedankt! Groeten, Chris & Jorien
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan