fbpx

Landgoed Te Werve

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Te Werve. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Te Werve
Van Vredenburchweg 103
2283 TC, Rijswijk

Bruiloft bij Landgoed Te Werve

Het feest begint al bij de lange oprijlaan van dit prachtige landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het landhuis ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei. Het kan allebei. Het terras en de Tuinzaal hebben een prachtig uitzicht over de vijver, dit is dé plek voor jullie taart en toost met bubbels. Geniet lekker van een 3 gangen diner in de Vijverzaal. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

Onze klanten aan het woord over Landgoed Te Werve

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est.

Gaby en Ronald

14-09-2023

Top avond gehad, dank!
10 / 10

Denise en Mark

11-09-2023

Geweldige service en de Dj en de dames van de snapbooth waren super!
10 / 10

Linda en Derk- Jan

22-08-2023

Bedankt voor een fantastische avond, wij hebben het erg naar ons zin gehad. De communicatie met ons, onze ceremonie en de gasten was perfect. Rob was erg flexibel qua timing en aanpassingen en sprong perfect om met een mooie mix...
10 / 10

Maaike en Stefan

18-08-2023

Alles was super goed geregeld en de DJ heeft het dak er af geblazen met het feest.
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan