fbpx

Lommerrijk

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Lommerrijk. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Lommerrijk
Street road 99
3054 AB, Rotterdam

Bruiloft bij Lommerrijk

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam.Lommerrijk is een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardagsfeest, familiedag en babyshower. We vieren alle aspecten van het leven. En we zijn uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar voor onze zakelijke evenementen.

Onze klanten aan het woord over Lommerrijk

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Lommerrijk. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Irene en Sjanil

14-11-2022

Wij hebben een topfeest gehad. Meerdere gasten waren langer gebleven dan gepland omdat het zo leuk was.
9.3 / 10

Marieke en Nard

06-10-2022

Fijne DJ die zorgde voor goeie muziek die goed inspeelde op de avond! Het enige jammere was dat wij een USB stick hadden met foto’s en dat de DJ niet wist hoe hij deze als diashow moest aanzetten. Verder topavond...
10 / 10

Marian en Paul

07-09-2022

Super gezellige avond gehad en een zeer aardige DJ! Precies zoals wij het wilde hebben, dus zeker 5 sterren!!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan