Bijna vergeten! (Of waarom een checklist voor je bruiloft handig is)

Bijna vergeten! (Of waarom een checklist voor je bruiloft handig is)

“In tegenstelling tot Ron ben ik een echte controlfreak. Planningen, todo-lijstjes, bestellingen: ik doe het allemaal het liefste zelf. Ron is wat makkelijker en pragmatischer en kijkt altijd eerst even of het wiel niet al eerder is uitgevonden. Dus Ron vond al snel een checklist voor je bruiloft op de website van SKYFLY. Ik was er vrij zeker van dat daar niets op zou staan dat ik niet ook zelf al had bedacht. Maar dat bleek toch niet te kloppen. 

RSVP: Répondez s’il vous plaît

De afgelopen periode zijn we heel druk geweest met de uitnodigingen. Van veel getrouwde stellen hoor je dat de discussie over wie je nou allemaal moet uitnodigen behoorlijk intensief kan zijn. Maar gelukkig waren Ron en ik daar best snel uit. Maar het werk dat daarop volgt neemt meer tijd in beslag:

  • Lijstjes aanleggen met genodigden en adressen zoeken. Zijn we niemand vergeten?
  • Ontwerp van de kaart laten maken. Bijpassende enveloppen uitzoeken.
  • Een mooie uitnodigingstekst schrijven voor op de kaart.

Vanuit mijn achtergrond als marketingmanager snap je dat ik dit projectje wel even zou regelen. Dus toen ik vol trots een proefdruk van de trouwkaart aan Ron liet zien had ik niet verwacht dat hij meteen zei: “Mooi, Kel. Maar je bent wel iets vergeten. Hoe weten we nu hoeveel genodigden er ook echt komen?” Ron had in de checklist voor je bruiloft van SKYFLY gelezen dat je daarvoor het best een RSVP op je kaart kon zetten. Een zogenaamde Répondez s’il vous plaît-melding waarin je jouw gasten oproept hun komst te melden. Wel zo handig inderdaad, en ik had daar niet bij stilgestaan.

Checklist voor de ceremoniemeester

Omdat we onze ceremoniemeester de hele gastenafhandeling laten doen hebben we in samenspraak met hem nu een aantal manieren bedacht hoe gasten zich kunnen af- en aanmelden en dit hebben we nu ook in de trouwkaart opgenomen. Hij had overigens zelf ook een speciale checklist voor ceremoniemeesters gekregen van SKYFLY en had dus zelf anders wel aan de bel getrokken als wij dit puntje vergeten waren. Maar zo zie je maar weer: het is zo makkelijk om iets over het hoofd te zien. Met minder dan drie maanden tot ons huwelijk te gaan zullen we de komende tijd de checklist voor de bruiloft nog wel vaker raadplegen.”

Marketingmanager Kelly (28) en bouwondernemer Ron (33) kennen elkaar vier jaar. Ron heeft Kelly vorig jaar ten huwelijk gevraagd en op 31 oktober gaan ze trouwen. SKYFLY mag de muziek op hun bruiloft verzorgen. En op ons verzoek houdt Kelly een blog bij over de voorbereidingen.


Downloads:

Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×