fbpx

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

  • De hoogste service & 100% dansgarantie
  • Gemiddelde beoordeling van 9.5 sterren
  • Meer dan 5.000 uur aan feest ervaring

Checklist bruiloft: een bruiloft plannen van A tot Z

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Maar waar nu te beginnen? Onze uitgebreide bruiloft checklist helpt je verder van begin tot eind. Belangrijk: start op tijd met het plannen van je bruiloft. Hoewel het mogelijk is een bruiloft te organiseren in minder dan een jaar, adviseren wij dit niet. Locaties en leveranciers zijn namelijk vaak snel volgeboekt, vooral in de populaire seizoenen. Ook voor het huren van een bruiloft DJ die bij jullie past geldt ‘hoe eerder, hoe meer keus’. Wil je op een specifieke datum trouwen of op een bepaalde locatie? Dan moet je dit minstens 12 maanden van tevoren plannen en voor sommige locaties nog wel eerder! Laten we dan ook aannemen dat je 12 maanden de tijd hebt voor het plannen. Deze checklist is dan een goed startpunt om mee te beginnen!

Download hier de complete checklist
Voer je naam en emailadres in om het bestand de openen



Het bestand word geopend in een nieuwe venster

Onze klanten aan het woord

Camilla en Roel

22-04-2024

Wat hebben wij een onvergetelijk geweldig feest gehad. We hadden niet veel aangegeven bij de DJ omdat wij vonden dat hij het beste kon inschatten wat wel en niet gaat op een avond. Nou ik kan je zeggen dat heeft...
10 / 10

Mirjam en Rick

21-04-2024

Het was geweldig!
10 / 10

Manuela en Michel

18-04-2024

Geweldige DJ Danny, die het feest onvergetelijk heeft gemaakt samen met Martijn de saxofonist!! Video gastenboek was ook leuk een geweldige dag bedankt SKYFLY!!
10 / 10

Chantey en Stephan

13-04-2024

Lieve Damy en Skyfly, Bedankt voor alles! Damy voor jou bedankt, bedankt dat je ons feest zo geweldig hebt gemaakt!!! Je bent een topper!
10 / 10

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan