fbpx

Gaat je collega met pensioen? Zo organiseer je een onvergetelijke afscheidsborrel

Hoewel je blij bent voor jouw collega dat hij of zij gaat genieten van een welverdiend pensioen, zal je de aanwezigheid op het werk missen. Het organiseren van een pensioen afscheidsborrel is een uitstekende manier om deze gelegenheid te vieren en om je collega te laten weten hoeveel hij of zij gemist zal worden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw collega een onvergetelijke afscheidsborrel heeft.

1. Kies een locatie en datum

De eerste stap bij het organiseren van een afscheidsborrel is het kiezen van een locatie en datum. Kies een locatie die geschikt is voor de grootte van de groep die je verwacht. Zorg ervoor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor alle gasten. Kies ook een datum die geschikt is voor de meeste mensen.

2. Stuur uitnodigingen

Stuur uitnodigingen voor de borrel naar alle collega’s en andere vrienden van de collega die met pensioen gaat. Zorg ervoor dat de uitnodigingen duidelijk aangeven waar en wanneer de afscheidsborrel plaatsvindt. Vraag ook om een RSVP zodat je weet hoeveel mensen je kunt verwachten.

3. Plan activiteiten

Een afscheidsborrel is een geweldige gelegenheid om herinneringen op te halen en verhalen te delen. Plan activiteiten die dit aanmoedigen, zoals een open microfoon, waar collega’s anekdotes kunnen delen over de persoon die met pensioen gaat. Je kunt ook een diavoorstelling maken met foto’s van de persoon die met pensioen gaat en deze tijdens de borrel afspelen.

4. Verzorging

Zorg ervoor dat er voldoende eten en drinken is voor alle gasten. Een buffet met hapjes en drankjes is een geweldige optie voor een afscheidsborrel. Je kunt ook overwegen om een ​​cateringservice in te huren om het eten en drinken te verzorgen.

5. Cadeau

Een afscheidsborrel is ook een geweldige gelegenheid om een ​​cadeau te geven aan de persoon die met pensioen gaat. Overweeg om een ​​groepscadeau te geven, zoals een gepersonaliseerd geschenk of een cadeaubon. Zorg ervoor dat het cadeau speciaal en persoonlijk is, zodat de persoon die met pensioen gaat tijdens de borrel weet hoeveel ze worden gewaardeerd.

6. Decoratie

Maak de locatie extra feestelijk met decoraties. Je kunt ballonnen ophangen, bloemstukken plaatsen en banners ophangen met een boodschap voor de persoon die met pensioen gaat. Dit zal de feestelijke sfeer van de afscheidsborrel verhogen.

7. Toespraken

Overweeg om een toespraak te houden of anderen uit te nodigen om te spreken tijdens de afscheidsborrel. Dit is een geweldige manier om de persoon die met pensioen gaat te eren en te bedanken voor hun bijdrage aan het bedrijf. Zorg ervoor dat de toespraken kort en oprecht zijn, zodat de persoon die met pensioen gaat zich speciaal voelt en maak er een speciale borrel van vol mooie momenten.

8. Muziek

Muziek is een geweldige manier om de sfeer van de afscheidsborrel te verhogen. Maak een afspeellijst met favoriete nummers van de persoon die met pensioen gaat en speel deze tijdens de borrel. Of maak er een nóg groter feest van door een bedrijfsfeest DJ in te huren en te dansen op de dansvloer. Wil je nog net een beetje meer extra sfeer? Denk dan ook eens aan de combinatie saxofonist met DJ.

9. Fotoboek

Overweeg om een ​​fotoboek te maken met foto’s van de persoon die met pensioen gaat en zijn of haar tijd bij het bedrijf. Dit is een geweldige manier om herinneringen op te halen en de persoon die met pensioen gaat te eren. Zorg ervoor dat het fotoboek persoonlijk is en dat het de belangrijkste momenten van hun carrière bij het bedrijf vastlegt.

10. Bedankkaartjes

Overweeg om bedankkaartjes te maken en deze uit te delen aan degenen die aanwezig zijn op de afscheidsborrel. Dit is een geweldige manier om iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan de carrière van de persoon die met pensioen gaat. Zorg ervoor dat de kaartjes persoonlijk en oprecht zijn, zodat degenen die ze ontvangen zich gewaardeerd voelen.

11. Geef de persoon die met pensioen gaat de ruimte tijdens de borrel

Hoewel het belangrijk is om de persoon die met pensioen gaat te eren, is het ook belangrijk om hem of haar tijdens de borrel de ruimte te geven om te genieten van de afscheidsborrel. Zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze kunnen genieten van de festiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over de planning en organisatie.

12. Geef de persoon die met pensioen gaat een speciale plek

Geef de persoon die met pensioen gaat een speciale plek tijdens de afscheidsborrel. Dit kan een stoel zijn met een bordje met hun naam erop of een speciale tafel waar ze cadeaus kunnen uitpakken. Zorg ervoor dat ze zich speciaal en gewaardeerd voelen tijdens de afscheidsborrel.

13. Geniet van de festiviteiten

Last but not least, geniet van de festiviteiten! Een afscheidsborrel is een geweldige gelegenheid om samen te komen en te vieren.

Wij wensen je veel succes bij het plannen van een onvergetelijke afscheidsborrel voor je collega en hopen dat het een gelegenheid zal zijn die ze nooit zullen vergeten. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw pensioen borrel? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een persoonlijk gesprek aan