fbpx

Ideeën voor een prachtig bruiloft feest

Een bruiloftsfeest is een viering van liefde, samenzijn en het begin van een nieuw hoofdstuk. Het plannen van een prachtig bruiloft feest kan echter een uitdagende taak zijn, maar maak je geen zorgen! In dit artikel delen we inspirerende ideeën die je bruiloftsfeest zullen transformeren in een onvergetelijk evenement met 100%
dansgarantie.

1. Kies voor een bruiloft thema feest

Hebben jullie een thema voor het feest of zelfs voor de gehele dag? Dan kun je dit op geen betere manier uiten dan op het feest! Je feest kun je op dit thema aanpassen en zo zal het een mooier geheel worden. Denk aan passende muziek binnen dit thema en een passend decor. Denk aan thema’s als jazz, country, black tie, earth of beach. Passend entertainment is hier ook noodzaak en SKYFLY helpt je graag uit te zoeken wat dit dan voor jullie is en wat voor mogelijkheden er zijn. Het bruiloftsfeest zal met deze thema ideeën onvergetelijk zijn!

2. Huur een bruiloft DJ voor jullie feest

Hoe kom je aan de muziek voor een swingende avond? Door een bruiloft DJ natuurlijk! Wij zijn hier specialist in en kunnen de beste DJ voor jouw bruiloft feest met jullie koppelen. De DJ match zal na een kennismakingsgesprek plaatsvinden. De DJ zal passen bij jullie leeftijd, muziekwensen en muzieksmaak. Bij SKYFLY garanderen wij namelijk een ervaren professionele bruiloft DJ en 100% dansgarantie. Onze bruiloft DJ is altijd op de hoogte van de nieuwste hits en laat alle voetjes van de vloer komen.

3. Denk aan live entertainment voor extra sfeer

Liever live muziek tijdens jouw bruiloft feest? SKYFLY biedt ook live entertainment aan. Zo kun je denken aan een DJ met saxofonist tijdens je feest, een zanger of zangeres of zelfs een pianist. Ook hier heeft iedere artiest professionele ervaring! Met live muziek kun je ook net die persoonlijke touch geven aan je feest en iedereen zal hier over napraten. Een bruiloft feest idee om zeker te overwegen!

4. Band en DJ voor een unieke feest combinatie

Een combinatie is natuurlijk ook altijd een goed bruiloft idee voor je feest en ook dit bieden wij aan. Denk aan een DJ met een band of een DJ met een saxofonist. Deze combinatie geeft gegarandeerd een spetterend effect en zal je bruiloft feest compleet maken.

5. Zorg voor goede feestverlichting

Licht geeft een bepaalde sfeer bij het feest en is daardoor niet weg te denken op jouw bruiloft. Als je bij ons een DJ inhuurt zal deze DJ altijd zelf een DJ booth meenemen. Deze DJ booth heeft een lichtshow die afgestemd is op de muziek die gedraaid wordt. De basis booth kun je ook nog upgraden, je krijgt dus meer lichtzuilen om nog meer sfeer in het feest te brengen. Dit licht komt dan allemaal vanaf de DJ booth. Je kunt door de gehele zaal, naast de DJ booth ook nog led-up lights verspreiden. Door deze lichten kunnen we elke muur, plafond, wand, zaal of bijvoorbeeld een kroonluchter van de locatie in gewenste kleur verlichten. Een persoonlijke touch kun je geven met lichtletters en om dan de voetjes echt van de vloer te laten komen is bij ons ook altijd nog een LED verlichte dansvloer te huur. Dit brengt ook heel veel sfeer in de zaal en zal extra uitnodigen tot het maken van een dansje!

6. Extra bruiloft feest ideeën

Wij hebben naast de bovenstaande genoemde bruiloft ideeën, ook nog veel meer extra opties die we aanbieden. Hiermee kun je de avond nog feestelijker maken! Ik zal ze hieronder op een rijtje zetten:
Nevelmachine: Een nevelmachine produceert nevel en dus geen rook. Nevel zorgt voor een lichte mist rondom de DJ show en zorgt voor de maximale sfeer. Nevel is ook zeer geschikt voor mensen met astmatische klachten.
Confetti, sparkulars en streamers: Het feest knallend beginnen of juist afsluiten? Dit is mogelijk met de confetti, sparkulars of streamers van SKYFLY.
Snappshot Photo App: Deel gemakkelijk en snel foto's van de bruiloft op het feest en op de DJ booth!
Photobooths: Say cheese! Ook kun je op je feest een leuke Photo Booth neerzetten en de leukste en grappigste foto’s maken! voor de juiste technische benodigdheden zoals een microfoon, geluidsinstallatie en een betrouwbaar systeem voor het weergeven van vragen en antwoorden. Als je een online quizavond organiseert, test dan vooraf de internetverbinding en communicatietools. Dan weet je zeker dat jouw georganiseerde pubquiz goed zal verlopen!

 

Wij hopen dat we je hebben geïnspireerd voor een prachtig bruiloftsfeest! Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande onderwerpen of wil je een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Neem dan contact met ons op! Liefs team SKYFLY.

Vraag een persoonlijk gesprek aan