fbpx

Muziek voor tijdens de trouwceremonie

Op de dag van jullie huwelijk draait alles om liefde, verbintenis en het vieren van een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Muziek heeft de kracht om emoties te versterken en de perfecte sfeer te creëren tijdens de trouwceremonie. In dit artikel gaan we verder in op de mogelijkheden qua trouwmuziek en bieden we inspiratie voor het selecteren van de perfecte bruiloft ceremonie muziek. 

1. Klassieke elegance

Klassieke muziek brengt een tijdloze elegantie naar de trouwceremonie. Zo kun je denken aan het gebruik van composities zoals Pachelbel's Canon in D, Ave Maria van Bach- Gounod of Clair de Lune van Debussy. Deze muziek zorgt voor rust tijdens je ceremonie en een algeheel chique sfeer.

2. Romantische ballads

Je kunt voor je huwelijksceremonie muziek ook kiezen voor romantische ballads die het verhaal van jullie relatie vertellen. Nummers zoals Unchained Melody van The Righteous
Brothers, Perfect van Ed Sheeran of At Last van Etta James kunnen een romantische en intieme sfeer creëren tijdens de ceremonie. Denk hierbij ook eens aan een live zanger of zangeres die deze liedjes live kan zingen tijdens de ceremonie. Dit geeft nog meer sfeer en emotie aan de muziek die jullie uitkiezen voor de bruiloft ceremonie.

3. Persoonlijke favorieten

Kies muziek voor jullie huwelijksceremonie die een speciale betekenis heeft voor jullie als koppel. Dit kan het lied zijn waarop jullie elkaar hebben ontmoet, jullie favoriete nummer van die mooie vakantie samen of een nummer dat herinnert aan bijzondere momenten in jullie relatie. Het toevoegen van deze persoonlijke touch maakt de ceremonie uniek en betekenisvol en ook hier kan dit live gezongen of gespeeld worden door onze artiesten.

4. Live muziek

Live muziek maakt de bruiloft ceremonie extra warm en emotioneel. Het horen van echte instrumenten maakt het geheel persoonlijker en heel geschikt voor een bruiloft. SKYFLY biedt, zoals eerder genoemd, live artiesten aan. Niet alleen zangers of zangeressen, maar ook een saxofonist met DJ, gitaristen, pianisten, violisten en meer!

5. Upbeat uitgang

Terwijl het koppel de ceremonie verlaat als getrouwd stel, is een leuk opgewekt nummer altijd een goede sfeermaker. Vrolijke muziek zoals Here Comes The Sun van The
Beatles, Happy van Pharrell Williams of I Got You (I Feel Good) van James Brown voegen een speelse en feestelijke sfeer toe aan de afsluiting van de bruiloft ceremonie. Hieronder zetten we nog tien nummers ter inspiratie voor de ceremonie voor je op een rijtje.
Deze nummers zijn onder andere door onze live artiesten gezongen;
1. Make you feel my love – Adele
2. Perfect – Ed Sheeran
3. Slipping through my fingers – ABBA
4. Just the two of us – Bill Withers
5. All of me – John Legend
6. Hou me vast – Volumia!
7. Everything – Michael Bublé
8. Can’ t take my eyes off you – Frankie Valli
9. Pointless – Lewis Capaldi
10. Just the way you are – Bruno Mars

Wij hopen je zo goed te kunnen inspireren voor muziek tijdens de trouwceremonie. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op! Liefs, team SKYFLY

Vraag een persoonlijk gesprek aan