fbpx

Een trouwfeest organiseren; 5 tips voor een onvergetelijke dag

De dag waarop jullie trouwen, zal een dag zijn die jullie nooit meer vergeten. Daarom moet deze dag tot in de puntjes verzorgd zijn. Van romantische plechtigheid tot een onvergetelijk trouwfeest: alles moet tip top in orde zijn. Daar gaan natuurlijk maanden van planning aan vooraf. Hoe zorg je voor een spetterend en onvergetelijk bruiloftsfeest? Wij geven 5 tips!

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Net als eigenlijk alles, begint een knallend trouwfeest bij de voorbereiding. Bedenk wat voor bruiloft jullie willen en wat voor trouwfeest daarbij past. Denk hierbij aan de locatie, openingsdans, drankjes die jullie willen schenken en niet onbelangrijk: kies jullie ideale bruiloft DJ. Een professionele trouwfeest DJ vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een knalfeest en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Bij SKYFLY vinden jullie altijd de DJ die aan al jullie wensen voldoet. Tijdens onze kennismaking nemen wij al jullie wensen door en kunnen we een bijpassende bruiloft DJ aan jullie koppelen.

2. Maak jullie trouwfeest persoonlijk

Het is jullie bruiloft en dus ook jullie trouwfeest. Deze knalt nog meer als het écht een feest is dat bij jullie past, dus maak het persoonlijk. Dat kan in de vorm van een thema en door jullie favoriete nummers te laten draaien. Wist je al dat je bij SKYFLY je favoriete nummers eenvoudig kunt doorgeven in een online account? Superhandig!

Out of the box dagindeling

Naast de voor hand liggende opties om het persoonlijk te maken, kun je ook iets meer out of the box denken. Traditioneel gezien volgt de bruiloft een bepaalde dagindeling, maar waarom de ceremonie per se in de ochtend laten plaatsvinden? Doe eens gek en kies voor een ceremonie in de avond zodat al jullie gasten erbij kunnen zijn. Of wat dacht je van het taartmoment in de avond, met lekkere muziek aan en knallend vuurwerk op de achtergrond? Het is allemaal mogelijk.

3. Zet de juiste toon met onze trouwfeest DJ’s

Open het feest op jullie manier. Traditioneel is dit met de openingsdans, maar staan jullie liever niet in de spotlights? Denk dan eens aan een openingsdansworkshop! Zo staan in één klap al jullie gasten op de dansvloer en gaat het feest gelijk van start. Bedenk vooraf op welk nummer jullie dit willen doen. Verder kun je het muzikaal invullen met speciale nummers voor onder andere de vader-dochterdans, maar ook het boeket gooien. Onze bruiloft DJ’s denken graag met jullie mee over passende nummers. Een trouwfeest DJ is namelijk van alle markten thuis en op de hoogte van de nieuwste trouwfeest hits. De DJ zal altijd precies de muziek draaien die jullie wensen. SKYFLY garandeert je dan ook 100% dansgarantie!

openingsdans trouwfeest DJ

4. Sfeervolle extra’s voor een complete beleving

Is de bruiloft DJ eenmaal geregeld? Dan is de basis gelegd. Nu wordt het ook tijd om na te denken over de leuke extra’s. Juist deze extra toevoegingen maken het helemaal jullie feest en zorgen voor een compleet plaatje. Bij SKYFLY kun je kiezen voor confetti en streamers, maar ook voor de LED uplights die zorgen voor extra sfeer. Bij elke trouwlocatie waar SKYFLY draait, zijn we bekend met de ruimtes. Zo kunnen we jullie optimaal adviseren over de extra’s voor de DJ show.

Vaak kiezen mensen voor entertainment tijdens het trouwfeest. Dat kan in de vorm zijn van een goochelaar, live-painter of een pokertafel voor de casinoliefhebbers. Voor een muzikale invulling hiervan, kun je ook kiezen voor een DJ met live artiest! Deze originele combinatie brengt extra sfeer bij elk feest. Zo kun je denken aan een DJ met saxofonist, zangeres of percussie of misschien wel allemaal!

DJ trouwfeest met Led Uplights

5. Knallend trouwfeest van begin tot einde

Net als een goed verhaal, heeft een goed trouwfeest een begin, midden en eind. Laat nou net dat einde een super belangrijk onderdeel zijn! Maak er echt een moment van om op terug te kijken. Sneaken jullie stiekem weg en maken jullie dat bekend in een video? Of nog een keer dat geweldige nummer en al jullie gasten dansen om jullie heen. Ook al deze wensen kunnen jullie eenvoudig doorgeven in onze online omgeving.

Wil je graag zelf ervaren wat wij voor jullie huwelijksfeest kunnen betekenen? Kom dan langs bij één van onze kennismakingsavonden. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden, zodat jullie precies weten hoe jullie feest eruit komt te zien met een bruiloft DJ van SKYFLY!

Vraag een persoonlijk gesprek aan