fbpx

SKYFLY bruiloft DJ in Mittelberg Oostenrijk


Begin maart mocht DJ Rene namens SKYFLY DJ Shows naar Mittelberg Oostenrijk voor het verzorgen van de muziek op de bruiloft van Tony en Geisje. Rene verteld graag over zijn bevindingen tijdens deze bijzondere trip.

‘Dat SKYFLY mooie opdrachten voor mij als DJ heeft wist ik, maar recent kwam de vraag of ik een bruiloft wilde draaien in Mittelberg Oostenrijk.
Volgens mij heb ik 10 seconde nagedacht en ‘Ja’ gezegd. Enige tijd later was het zover en stond er een bus klaar om te vertrekken naar de bergen. In alle vroegte reed ik naar van de parkeerplaats Van der Valk Hengelo waar ik de weddingplanner, fotograaf en de ambtenaar van de Burgerlijke stand zou ophalen. Met een paar stops onderweg waren wij mooi op tijd in Oostenrijk.


Die avond waren wij door het bruidspaar uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de pre party. In het donker met de gondel omhoog naar een bijzonder fraaie skihut waar men ons opwachtte met glühwein en waar we werden volgestopt met allerlei Oostenrijkse delicatessen, waaronder apfelstrudel. Een man op trekharmonica omlijste de avond muzikaal.
Aan het einde van de avond kwamen wij aan in ons appartement en vielen allen als een blok in slaap om de dag erop fris te zijn voor de grote dag.

Zaterdagmorgen – de grote dag. De fotograaf ging samen met het bruidspaar foto’s maken, de weddingplanner en ambtenaar gingen naar de locatie op de berg waar het huwelijk voltrokken zou worden en ik, bleef nog een paar uurtjes in m’n bed want het zou een latertje kunnen worden.
De hele dag was fantastisch. Het bruidspaar kwam de berg af skiën samen met hun zoons en de vader van de bruid. De ambtenaar van de burgerlijk stand heeft een tranen trekkend verhaal over hun leven verteld en daarna kwam het diner. Na het diner en de nodige glazen met procenten werd iedereen naar buiten gestuurd zodat ik kon opbouwen. De tafels moesten eruit, iets dat een hele klus
bleek omdat ze dit nooit deden. Uiteindelijk kwam alles goed. Vooraf had het bruidspaar aangegeven geen feest/volks muziek en daar heb ik mij aangehouden. Ik ben de avond begonnen met (op verzoek) de Scene, de Dijk, Doe Maar etc maar ben doorgegaan met lekkere disco, top40 hits en de avond eindigde met stevige muziek van Nirvana, AC-DC, Golden Earing etc. Op een bepaald moment stonden de vrienden en familie rond het bruidspaar en dat was een mooie inkopper voor de sirtaki. Daarna Brabant van Guus Meeuwis, want wat kun je beter draaien voor een groep mensen uit Brabant.
Het bruidspaar laaiend enthousiast en de avond was fantastisch maar (te) snel voorbij… Rond 01.00 uur was het einde en rond 02.00 uur trok ik het dekbed over mij heen.

De dag erop nog een ontbijtje op de piste en waren wij klaar voor de terug reis.
Een intensief maar geweldig weekend en voor mij als DJ iets moois om op terug te kijken… welk bruidspaar volgt? Ik ben beschikbaar ?’

Vraag een persoonlijk gesprek aan