fbpx

DJ met zangeres

Heb je ooit een DJ met zangeres overwogen? Het geeft jouw feestje nét dat beetje extra sfeer. Bij SKYFLY bieden we deze unieke combinatie. We hebben contacten met verschillende zangeressen. De toevoeging van een zangeres creëert vaak een unieke en gezellige sfeer. Samen met de DJ stemt de zangeres van tevoren af welke nummers zij kan zingen en zo verzorgen zij een spetterende show op jouw feest.

Zangeressen

Wil jij alvast een voorproefje van de zangeressen die wij kunnen inzetten bij jullie feest? Bekijk dan hieronder een korte omschrijving en video van de zangeressen.

Zangeres Meike

Meike wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.

De warmte van haar geluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis. Meike raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan. Ze zingt tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

Zangeres Nora

Nora wist al op jonge leeftijd dat zij zangeres wilde worden en sindsdien bestaat haar leven voornamelijk uit muziek. Op 18-jarige leeftijd is haar professionele carrière begonnen en nu zingt ze nog steeds in diverse acts en helpt ze andere artiesten om het beste uit zichzelf te halen.

Zingen is voor Nora een uitlaatklep en het geeft haar energie en balans. Daarnaast geeft het haar veel voldoening om mensen op een muzikale manier van dienst te zijn. Ze vindt een goede klik belangrijk. Ze hoort vaak van haar klanten dat ze hun dag ‘compleet’ heeft gemaakt en dat vindt ze prachtig! Voor Nora is het feest pas een goed feest wanneer iedereen tevreden is.

Haar specialiteit ligt meer bij de easy listening nummers, omdat ze daar al haar gevoel in kwijt kan. Ze staat er om bekend dat ze er altijd een groot feest van maakt, mede dankzij haar flexibiliteit en humor!

Zangeres Charmaine

De Amsterdamse zangeres Charmaine Charlemagne past tussen de tijdloze vocalisten van de klassieke R&B en soul. Met haar warme, moeiteloze stem en inspirerende aanwezigheid weet Charmaine haar publiek onmiddellijk te boeien, of ze nu een soulklassieker zingt of een originele compositie deelt. Beïnvloed door Toni Braxton, Etta James en Beyonce, heeft Charmaine haar diepe en natuurlijke talenten gecultiveerd tot een vaardigheid die geschikt is voor het scherm en het podium. Als ervaren performer was Charmaine te zien in verschillende internationale televisieprogramma’s, waaronder de Nederlandse shows De Vooravond en het langlopende De Wereld Draait Door.

Zangeres-Christine-skyfly-7

Zangeres Christine

Christine staat bekend om haar allround repertoire waarmee zij geschikt is voor vele gelegenheden. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van walking diner tot publiek event!
Christine kun je herkennen aan haar toegankelijke uitstraling en heldere sound. Haar repertoire is breed en kenmerkt zich door de leukste medleys en hipste mash-ups van deze tijd! Denk hierbij aan Nederlands-, Duits- en Engelstalig en de genres: house, dance, 80’s, 90’s, zero’s, classics, disco, rock, pop en feestmuziek! Ook hardstyle en happy hardcore meezingers zijn op verzoek mogelijk. Zangeres Christine zorgt voor afwisseling en een hoog meezinggehalte voor alle leeftijden, op ieder soort feest!

Meer dan alleen een DJ show

Een DJ met zangeres is voor het feest simpelweg een onverslaanbare combinatie. Maar een geslaagd feest kan eigenlijk ook niet zonder de juiste verlichting en confetti. Zo zijn de LED uplights echte sfeermakers op iedere ruimte. Wil jij jouw feest knallend inluiden of afsluiten?  Denk dan eens aan onze confetti en streamers die ontpoppen met een knal!

Bij SKYFLY ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk feest.  Van de kennismaking tot aan het feest, je hebt constant contact met de DJ die het beste bij jullie wensen past. Bij SKYFLY is immers alles mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Vraag naar de mogelijkheden

Is een DJ met zangeres niet helemaal wat je zoekt? Een DJ is ook heel goed te combineren met een live artiest als DJ met saxofonist, gitarist, band en DJ, noem maar op. Kijk eens op Onze Acts voor de mogelijkheden! We helpen je graag!

Tip: bekijk de video hiernaast en ervaar de sfeervolle samenwerking tussen de DJ en de zangeres!

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan