fbpx

DJ met zangeres

Heb je ooit een DJ met zangeres overwogen? Het geeft jouw feestje nét dat beetje extra sfeer. Bij SKYFLY bieden we deze unieke combinatie. We hebben contacten met verschillende zangeressen. De toevoeging van een zangeres creëert vaak een unieke en gezellige sfeer.

Vraag naar de mogelijkheden

Is een DJ met zangeres niet helemaal wat je zoekt? Een DJ is ook heel goed te combineren met een live artiest als DJ met saxofonist, gitarist, band, noem maar op. Kijk eens op Onze Acts voor de mogelijkheden! We helpen je graag!

Tip: bekijk de video hiernaast en ervaar de sfeervolle samenwerking tussen de DJ en de zangeres!

Meer dan alleen een DJ show

Een DJ met zangeres is voor het feest simpelweg een onverslaanbare combinatie. Maar een geslaagd feest kan eigenlijk ook niet zonder de juiste verlichting en confetti. Zo zijn de LED uplights echte sfeermakers op iedere ruimte. Wil jij jouw feest knallend inluiden of afsluiten?  Denk dan eens aan onze confetti en streamers die ontpoppen met een knal!

Bij SKYFLY ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk feest.  Van de kennismaking tot aan het feest, je hebt constant contact met de DJ die het beste bij jullie wensen past. Bij SKYFLY is immers alles mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Kennismaken

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan