fbpx

DJ Bas

Bas draait al sinds zijn tienertijd en heeft in al die jaren en talloze feesten als geen ander geleerd om in te spelen op het publiek. Zijn carrière begon bij studenten- en sportverenigingen en Bas groeide mee met zijn publiek waardoor ook veel bruidsparen en bedrijven hem wisten te vinden voor hun feest.

Hij draait het liefst herkenbare en dansbare muziek met vocalen, melodie en een lekkere groove. Dit gaat van disco naar Top40 en van RenB naar club/house. Maar ook een lekkere Nederlandse meezinger of steviger EDM nummer schuwt Bas niet als de avond (of eigenlijk het publiek) daar om vraagt. Verzoeknummers zijn dan ook geen enkel probleem voor hem, passend in de sfeer van het feest en de wensen van het bruidspaar. De voorbereiding is dan ook belangrijk voor Bas en daarin denkt hij graag mee om zich in te leven in het feest.

Dankzij zijn eigen persoonlijke muzikale voorkeur en jarenlange ervaring is Bas gespecialiseerd in de volgende draaistijlen: allround, dance en lounge/jazz. Dit stelt hem in staat de dansvloer vol te krijgen en houden, of juist sfeer te creëren met achtergrondmuziek, wat hem de ideale DJ maakt voor een breed publiek zoals op een bruiloft of bedrijfsfeest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan