fbpx

DJ Bobby

Op zijn 16e stapte hij over van het drumstel naar de draaitafels. Na vele avonden oefenen op de zolderkamer kwam op zijn 18e dan eindelijk zijn debuut op het podium. Hierna heeft hij bij meerdere clubs nachten lang achter de draaitafels gespendeerd en was hij ook op de laatste editie van Nacht van Hengelo op het podium te vinden.

Geïnspireerd door helden uit de EDM scene is hij onlangs ook zelf de studio in gestapt om zijn eigen muziek en remixes te produceren. DJ Bobby is gespecialiseerd in mainstream EDM, maar draait ook graag House, Top40, Tech-House, R&B, Moombahton en kan de avond afsluiten met wat knallende Hardstyle hits.

Ondanks de voorkeur voor nieuwere muziek bevat zijn muziek collectie ook de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s zodat elk verzoek gedraaid kan worden!

Reviews

9.6 / 10

3 ervaringen

Joyce en Christian

14-02-2020

Bruiloft

9.3 / 10
Heel erg bedankt voor het regelen van een belangrijk deel van ons feest. We hebben ervan genoten. En nogmaals een dikke pluim voor Bobby, hele fijne persoonlijkheid en goede DJ!

Maureen en Melvin

20-09-2019

Bruiloft

9.3 / 10

Michael en Danielle

06-09-2019

Bruiloft

10 / 10
Hallo skyfly… Wilde nog even zeggen dat we het super naar de zin hebben gehad en de muziek en de aankleding dik voor elkaar was De DJ was geweldig leuke vlotte kerel die weet wat ie doet en draaide super...
Vraag een persoonlijk gesprek aan