fbpx

DJ Damy

DJ Damy’s liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd, en dat hoor je aan zijn ongeëvenaarde skills achter de draaitafels. Vanaf zijn tiende was hij al bezig met zijn eigen drive-in-show, en sindsdien heeft hij elk feestje laten swingen, van carnaval tot bruiloften, van schoolfeesten tot gezellige vrijdagmiddagborrels. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Damy precies hoe hij de juiste noten moet raken.

Maar wat Damy echt bijzonder maakt, is zijn gave om de perfecte balans te vinden en precies aan te voelen wat het publiek wil, ongeacht het type feest. Hij begrijpt dat deze avond niet om hem draait, maar om jullie en jullie gasten. En als jullie vooraf een kennismaking willen, staat hij daar helemaal voor open. Samen kunnen jullie de muzikale invulling van de avond bespreken, met als doel jullie een ongelooflijke en fantastische tijd te bezorgen. En geloof ons, dat doet hij met ongeëvenaarde passie en toewijding.
Hij zal ervoor zorgen dat jullie gasten de avond vol energie beleven, zelfs als hun voeten vermoeid zijn van het dansen.

Het wordt een feest om nooit te vergeten, dankzij Damy’s ongelooflijke talent en zijn absolute focus op het plezier van jullie en jullie gasten.

Reviews

10 / 10

1 ervaringen

Chantey en Stephan

13-04-2024

10 / 10
Lieve Damy en Skyfly, Bedankt voor alles! Damy voor jou bedankt, bedankt dat je ons feest zo geweldig hebt gemaakt!!! Je bent een topper!
Vraag een persoonlijk gesprek aan