fbpx

DJ Dennis L

Sinds 1997 zet DJ Dennis Louwen de toon in het feestcircuit. Van bruisende clubnachten tot de meest memorabele privé-evenementen, Dennis brengt een ongeëvenaarde expertise in Guilty Pleasures, Dance Classics en Urban vibes.

Bereid je voor op een avond waar de beats naadloos in elkaar overvloeien, waardoor de dansvloer transformeert in een magnetische zone van plezier. Dennis heeft het unieke talent om iedereen – ja, echt iedereen – in beweging te krijgen en te houden tot de laatste hypnotiserende track.

Meer dan alleen een DJ, is Dennis een vertrouwde partner in het creëren van de perfecte sfeer. Hij voelt feilloos aan wat jouw avond nodig heeft en laat elke gast schitteren op hun eigen manier. Tijdens bruiloften neemt hij de muzikale zorgen volledig uit handen, en werkt hij nauw samen met de ceremoniemeester(s) om de dag naadloos en met verrassende momenten te vullen.

Reviews

10 / 10

1 ervaringen

Karina en Ralf

25-04-2024

10 / 10
We hebben een fantastisch trouwfeest gehad, en de DJ en booth van SKYFLY hebben hier een groot aandeel in gehad. Onze DJ (Dennis) voelde het publiek goed aan en heeft continu voor een volle dansvloer gezorgd, en de nummers mooi...
Vraag een persoonlijk gesprek aan