fbpx

DJ Marco

Op jullie speciale dag willen jullie natuurlijk niets minder dan een onvergetelijke avond vol plezier en dans. En daar komt Marco, de oudere jonge allround DJ, in beeld! Met zijn jarenlange passie voor muziek en draaien, weet hij precies hoe hij een bruisende sfeer kan creëren voor verschillende gezelschappen.
Wat Marco onderscheidt van anderen, is zijn eclectische muzieksmaak. Van opzwepende disco tot meeslepende deep house en alles daartussenin, hij mixt het allemaal naadloos samen. Geen twee avonden met Marco achter de draaitafel zijn ooit hetzelfde, omdat hij zich aanpast aan de vibe en de voorkeuren van het gezelschap. Een garantie voor een dansfeest waarbij niemand stil kan blijven staan!
Hij wil alles te weten komen over jullie muzikale voorkeuren en welke nummers jullie als bruidspaar nauw aan het hart liggen. Met deze waardevolle informatie stelt hij een unieke playlist samen die perfect aansluit bij jullie wensen en de gasten zal betoveren.
Marco’s missie is om deze bijzondere dag om te toveren tot een onvergetelijke en feestelijke gebeurtenis. Hij zal ervoor zorgen dat alle generaties op de dansvloer samenkomen, handen in de lucht en lachend van oor tot oor.

Vraag een persoonlijk gesprek aan