fbpx
DJ Niels

DJ Niels

Niels heeft van jongs af aan al een passie voor muziek. Hij is 4 jaar geleden overgestapt van zijn drumstel naar een draaitafel. Zijn passie voor muziek is ontstaan door grote evenementen zoals Tomorrowland, Pinkpop en Mysteryland. Voordat Covid 19 de wereld in zijn greep had, heeft Niels gedraaid op diverse feesten en in bars in Tilburg, Eindhoven en studentenverenigingen.
Door zijn passie voor muziek volgt Niels een HBO opleiding die daarbij past nl. Music, Event and Entertainment waar hij volgend jaar van afstudeert. In februari is hij teruggekomen van een Minor in Wenen waar hij ook meerdere keren voor internationaal publiek heeft gedraaid. Daarnaast heeft hij stage gelopen bij de platenmaatschappij van Showtek, beroemde Hardstyle/EDM Dj duo uit Eindhoven.

Niels weet goed dat muziek super sfeer bepalend is voor een evenement. Daarom is het heel belangrijk dat er goed ingespeeld wordt op de wensen van het publiek. Niels is een allround DJ die van elke feest een geslaagd feest weet te maken met muziek die past bij de vibe van de avond. Liefst met de voetjes van de vloer!

Reviews

9.3 / 10

3 ervaringen

Wytse en Cindy

19-05-2022

10 / 10
Dj Niels was top. Voelt het publiek goed aan en kan zijn muziek daar op aanpassen. Dak ging er vanaf!

Danique en Dion

07-05-2022

8.0 / 10
Bedankt dj Niels! We hebben echt genoten!

Kate en Robin

20-04-2022

10 / 10
Vanaf de eerste ontmoeting met Remy bij SkyFly tot onze trouwdag zelf waren we zo onder de indruk van alles wat ze voor ons deden. Onze DJ, Niels heeft fantastisch werk geleverd door indruk te maken op onze Nederlandse en...
Vraag een persoonlijk gesprek aan