fbpx
DJ Sander

DJ Sander

DJ Sander had al op jonge leeftijd interesse voor muziek, in het begin met name voor de wereld van house en dance. Na verloop van tijd groeide deze interesse uit tot een hobby en was daarmee ook de aanschaf van eigen apparatuur een feit. Na vele jaren als “hobby DJ” aan de slag te zijn geweest werd het professioneler. Van studentenfeestjes en slaapkameroptredens naar bruiloften, personeelsevenementen en vele andere feesten. De muzieksmaak werd breder en de hobby groeide uit tot een serieuze en professionele job. Inmiddels is het DJ-en uitgegroeid van een hobby tot een essentieel deel van het leven. Hij probeert echt ieder feest weer tot een succes te maken.
Sander draait allround, heeft zelf een voorkeur voor Disco, Pop, Dance/Club en Skihut. Zeker ook stijlen als Moombahton, Reggaeton en Hardstyle zijn mogelijk. Niets is te gek! Als het maar herkenbaar, dansbaar en vrolijk is.

Reviews

9.8 / 10

4 ervaringen

Dana en Hidde

02-11-2023

10 / 10
Top geregeld, DJ heeft er een topshow van gemaakt. Lekker enthousiast, muziek goed aangepast aan de wensen. Absolute aanrader.

Kim en Ronald

24-09-2023

10 / 10
We hebben echt een top avond gehad. Alles was goed geregeld. Alles voldeed volledig aan onze wensen! Ook het team van Snappshot was super! En was volledig wat we ervan hebben verwacht. Groeten Ronald en Kim

Ilonka en Alexander

19-07-2023

9.3 / 10
Wij hebben een geweldige avond gehad! Sander had alles mooi opgebouwd en draaide de sterren van de hemel! De snappshot app zorgde voor een extra toevoeging, net als de viltjes voor de verzoeknummers.

Lisa en Wesley

23-06-2023

10 / 10
Topfeestje! DJ voelde de zaal goed aan en deed leuk mee. Alles goed geregeld en nam al onze zorgen goed uit handen.
Vraag een persoonlijk gesprek aan