fbpx

Sax Martijn

Martijn hield zich op jonge leeftijd al bezig met muziek. Op zijn achtste is hij begonnen met de saxofoon. Hij heeft zijn opleiding Jazz & Pop gevolgd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle, waar hij les heeft gehad van Rolf Delfos, Sjoerd Dijkhuizen en Allard Buwalda.

Met zijn jarenlange ervaring en onmiskenbare talent weet Martijn als geen ander hoe hij de perfecte mix kan creëren tussen zijn saxofoonspel en de muziek van de DJ.
Of je nu op zoek bent naar een opwindende performance op jouw bruiloft, een spetterend bedrijfsfeest, een gezellige partij of een groot festival, Martijn is de ideale keuze voor elk evenement. Met zijn vlotte en professionele optredens zorgt hij ervoor dat iedereen op de dansvloer komt en het feest tot in de late uurtjes doorgaat.

Reviews

9.8 / 10

4 ervaringen

Minske en Daniel

16-09-2023

10 / 10
Het was een geweldige avond, wij hebben genoten!

Miranda en Rob

14-09-2023

10 / 10
Wat hebben we een geweldig feest gehad!! De combi DJ met saxofoon was werkelijk TOP!! Alles goed voorbereid, goede afstemming in muziek keuze en prettige communicatie.

Katya en Frank

27-06-2023

10 / 10
Dankzij Martijn en zijn energie en muziek hebben wij een top avond gehad. Bedankt daarvoor, Katya & Frank

Vivian en Emile

23-06-2023

9.3 / 10
Ha, we hebben een geweldige dag gehad en dat was zeker ook te danken aan Quinten en de saxofoonspeler. Heel erg fijn en zonder twijfel 5 sterren! Het enige verbeterpuntje is het overleg in de aanloop: er was wat dubbeling...
Vraag een persoonlijk gesprek aan