fbpx

DJ voor je bruiloft boeken? Dit zijn de mogelijkheden

Bij SKYFLY zijn er veel mogelijkheden voor het boeken van een DJ voor jullie huwelijksfeest. Wat jullie uiteindelijk ook kiezen, we zullen er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Benieuwd wat onze DJ’s voor jullie kunnen betekenen? Je leest het hieronder.

Een compleet verzorgde bruiloft DJ show voor jullie trouwfeest

Jullie bruiloft wordt een dag om nooit meer te vergeten. Deze dag is natuurlijk tot in de puntjes geregeld zodat alles geheel naar jullie wens verloopt. Dat geldt voor de ceremonie zelf, maar natuurlijk ook voor het trouwfeest! Bij SKYFLY boek je altijd een professionele en sfeervolle bruiloft DJ show tegen heldere all-in prijzen. Alle DJ’s bij SKYFLY zijn ervaren bruiloft DJ’s, maar niet elke DJ past bij jullie trouwfeest. Daarom koppelen we de juiste DJ aan jullie aan de hand van jullie wensen en voorkeuren die we bespreken tijdens de kennismaking. De meeste bruidsparen boeken hun DJ  in combinatie met de DJ show. Dit is een compleet verzorgde DJ show met een sfeervolle LED lichtshow en een professioneel en warm klinkende geluidset. Dit concept is al jaren een groot succes op bruiloften en feesten.

Trouwfeest DJ met upgrade lichtshow: alles voor een geslaagd feest

Onze service gaat niet alleen over de DJ, maar over het totaalplaatje. Jullie hebben een prachtige trouwlocatie gekozen om het huwelijksfeest te houden. Met de sfeervolle luxe lichtshow kunnen wij jullie droomlocatie nog beter tot zijn recht laten komen. Boek hiervoor de upgrade lichtshow en krijg vier LED-zuilen met daarbovenop movingheads. Dankzij deze combinatie kunnen wij de ruimte in elke kleur veranderen en zo de juiste sfeer creëren voor jullie feestavond!

Live aanvullingen zoals een DJ met saxofonist

Bij een trouwfeest hoort nu eenmaal muziek! Dan wordt er al snel gedacht aan een DJ. Maar wist je al dat de dj met een live artiest te combineren is? Samen vormen ze een origineel muzikaal duo en maken ze er een geslaagd feest van waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Bij SKYFLY hebben we een grote diversiteit aan muzikanten en diverse combinaties van trouwfeest DJ’s met artiesten. Wat dacht je van een DJ met saxofonist, een DJ met een live zangeres of een percussionist! Waar jullie voor kiezen is afhankelijk van jullie persoonlijke voorkeur en het thema van jullie feest.

Kunnen jullie niet kiezen tussen een bruiloft DJ of band? SKYFLY live zorgt voor ‘the best of both worlds’ Zo hebben jullie non-stop muziek van de beste live muzikanten samen met de bruiloft DJ. In tegenstelling tot bij een bruiloft band worden er geen pauzes gehouden en zo hebben jullie een avondvullend muzikaal programma. Daarnaast is er geen vaste setlist en is het gewoon non-stop feest!

bruiloft DJ met live artiest

Een bruiloft DJ met bijpassende extra’s

Bij SKYFLY verzorgen we graag het complete plaatje. Daarom kun je naast een bruiloft DJ ook bij ons terecht voor allerlei sfeervolle extra’s. Een van die sfeervolle extra’s hebben we al eerder benoemd: de upgrade lichtshow met LED zuilen en de movingheads. Daarnaast is er de mogelijkheid om jullie trouwfeest te beginnen of te eindigen met onze confetti en streamers. Hoe gaaf is dat? Confetti kan groots worden aangepakt vanaf het podium of met kleine handbediende confetti shooters in de zaal. Ook de vorm van de confetti kunnen jullie helemaal zelf kiezen. Staat de locatie geen confetti toe? Dan zijn er de streamers voor een feestelijk effect! Streamers bestaan uit gekleurde papieren stroken die door de lucht geschoten worden. Deze zijn daarna heel eenvoudig weer op te ruimen.

Bruiloft DJ extra's

Extra hulp bij de openingsdans

Het meest traditionele begin van een trouwfeest is de openingsdans. Of jullie nu als paar dansen, of misschien wel met het gezin of zelfs als flashmob: onze bruiloft DJ’s creëren daarvoor graag de perfecte openingsdans mix. Vinden jullie het lastig om zelf een openingsdans te bedenken of hebben jullie net wat extra hulp nodig? SKYFLY werkt samen met Annika Palm van Danszinnig Openingsdans. Tijdens de openingsdans staan jullie letterlijk in het middelpunt en Annika helpt jullie met een persoonlijke openingsdans zodat de dansvloer gelijk goed geopend wordt. Terwijl jullie gasten dit bijzondere moment vastleggen met hun smartphones, kunnen ze dit gelijk met jullie delen via Snappshot.

Creëer extra sfeer met de snappshot photo app!

Snappshot is een interactieve photo app voor je smartphone. De selfies en partypics staan dan niet langer alleen op de telefoons van jullie gasten, maar worden gedeeld met iedereen. Zelfs op onze DJ booth kunnen ze worden getoond! De photofeed ververst zichzelf automatische wanneer jullie gasten nieuwe foto’s hebben gemaakt. Bovendien kun je er zelfs commentaar aan toevoegen. Zo zien jullie gelijk de leukste foto’s én staan ze niet langer alleen op de telefoon van jullie gasten.

Een trouwfeest DJ boeken? Neem contact op!

Ben je benieuwd wat wij voor jullie trouwfeest kunnen betekenen? Breng een bezoekje aan een van onze kennismakings-avonden en ervaar het zelf. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij bespreken graag uitvoerig de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Zo weten jullie precies hoe jullie feest eruit komt te zien met een DJ van SKYFLY.

Vraag een persoonlijk gesprek aan