fbpx

Swingende trouwnummers en muziek voor jullie bruiloft; boek een trouwfeest DJ!

Eén van de leukste onderdelen van de voorbereiding van jullie trouwfeest is misschien wel het uitzoeken van de muziek voor de bruiloft. Op welke nummers willen jullie de openingsdans doen? Welke muziek zegt iets over jullie als stel? En hoe willen jullie het feest afsluiten? Misschien hebben jullie echt een eigen liedje en weet je precies welke muziekstijl past bij het feest. Maar het kan ook zijn dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Hoe dan ook, onze trouwfeest DJ denkt graag met jullie mee om te zorgen voor een onvergetelijk feest.

Muziek voor jullie bruiloft kiezen

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft DJ. En niet zonder reden. De bruiloft muziek bepaalt immers voor een groot deel de sfeer van het feest. Onze DJ’s vinden het leuk om op een trouwfeest te draaien en weten precies wat de goede muziek voor een bruiloft is. Zo zorgen zij ervoor dat de dansvloer gevuld blijft. Bovendien is een trouwfeest DJ als geen ander in staat om jullie muzieksmaak te vertalen naar een spetterend feest. Daarbij houdt de DJ altijd rekening met het publiek en de gasten. Bij SKYFLY zorgen we er daarom voor dat alles van tevoren goed afgesproken is. Je kunt hierbij denken aan liedjes of bepaalde muziekstijlen die jullie graag wel of juist niet willen horen. Ook wanneer er tijdens de avond zelf verzoeknummers worden aangevraagd, zal de DJ hier rekening mee houden en netjes aan de gasten uitleggen waarom een nummer wel of niet gedraaid wordt. Vinden jullie het moeilijk om precies te bepalen wat jullie muzikale voorkeur is? Geen probleem, wij helpen jullie daar graag bij door gerichte vragen te stellen en suggesties aan te dragen.

De perfecte nummers voor de openingsdans

Voor veel bruidsparen is de openingsdans, op de ceremonie na, het belangrijkste moment van de huwelijksdag. Wat voor een soort dans je kiest, bepaal je zelf. Doe wat bij jullie past. Hier zijn geen (ongeschreven) regels voor. Of jullie nu graag een traditionele foxtrot, de vogeltjesdans of een sexy tango willen dansen, het kan allemaal. Twijfel je nog? Wij hebben een hele lijst met trouwnummers die veel worden gebruikt als openingsmuziek. Van Ed Sheeran tot Grease en van Elton John tot de Black Eyed Peas. Wij helpen jullie hiermee graag op weg.

Een trouwfeest DJ voor de juiste sfeer en swingende trouwnummers

Een trouwfeest DJ is het visitekaartje van je trouwfeest. Je wilt dan ook dat de DJ op jullie feest de juiste uitstraling heeft en met veel enthousiasme zijn of haar werk doet. Op een manier die past bij de sfeer en stijl die jullie voor ogen hebben. Een leuke interactie met het publiek en jullie als bruidspaar hoort daar natuurlijk ook bij. Onze bruiloft DJ’s hebben jarenlange ervaring op verschillende soorten trouwfeesten en voelen haarfijn aan hoe ze de sfeer erin kunnen houden en welke muziek op welk moment het meest geschikt is. Op die manier is de DJ show perfect in balans en goed opgebouwd. Dit kan eventueel aangevuld worden met sfeervolle extra’s zoals lichteffecten, confetti en streamers. Het feest kan ook knallend afgesloten worden met zelf uitgekozen nummer

Ben jij op zoek naar een bruiloft DJ die precies weet hoe je van een gewoon trouwfeest een onvergetelijk trouwfeest maakt? Dan zit je bij SKYFLY goed. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan zoeken we samen de ideale DJ match voor jullie bruiloft.

Vraag een persoonlijk gesprek aan