fbpx

De 3 leukste acts voor jouw trouwfeest

Leuke acts op je trouwfeest? 3 leuke mogelijkheden

Wie gaat trouwen wil van het trouwfeest natuurlijk een onvergetelijk moment maken. Of je nu kiest voor een gigantisch huwelijksfeest of voor een kleine, intieme setting: de juiste acts kunnen ervoor zorgen dat het feest de sfeer krijgt waar je zo op hoopt. Inspiratie nodig voor het vinden van leuke acts op je trouwfeest? Wij zetten hieronder 3 leuke mogelijkheden op een rij! 

 1. Niets zo leuk als live entertainment!

Een spetterend trouwfeest organiseer je natuurlijk niet zonder passende muziek. Je kunt daarom iemand uit je kenniskring vragen om plaatsjes te draaien, maar leuker en professioneler is het natuurlijk om een echte trouwfeest dj in te huren. Wil je de muziek op het trouwfeest nog een extra dimensie en een persoonlijke tintje geven? Kies dan voor live entertainment! Maak het feest bijvoorbeeld onvergetelijk door naast de DJ ook een zangeres in te huren, die live nummers meezingt om het feestgevoel extra kracht bij te zetten. Je zorgt op deze manier voor meer interactie met het publiek en kunt mensen echt verleiden om de dansvloer te betreden. Ook kun je gedurende de avond een aantal keer een saxofonist laten meespelen met de dj. Huur deze naast of samen met de zangeres in om voor nog meer sfeer en interactie te zorgen!

Geef je een klein intiem trouwfeest of wil je de avond rustig beginnen? Dan is live entertainment in de vorm van een gitarist, eventueel aangevuld met een zangeres, de perfecte keuze.

Live saxofonist

2. Herinneringen vastleggen met de Snappshot Photbooth

Jouw huwelijksdag moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten. Om daar zeker van te zijn is het een goed idee om wat blijvende herinneringen te creëren. Om de sfeer van deze bijzondere dag echt goed vast te leggen is het daarom een leuk idee om niet alleen een traditionele huwelijksfotograaf in te huren om foto’s van het bruidspaar te maken: ook het terugzien van de leukste momenten van het trouwfeest zullen immers een glimlach om je mond toveren. Wij werken om die reden dan ook samen met de Snappshot photobooth. Wanneer deze booth op jouw trouwfeest staat kunnen gasten gedurende avond de leukste foto’s laten maken. De professionele Snappshot medewerker weet precies hoe ze de sfeer op een leuke manier kan vastleggen. De gemaakte foto’s kun je laten printen of je kunt gebruik maken van de Snappshot Photo-app. Hierdoor heb je alle foto’s digitaal en kun je na afloop een fotoalbum maken met alle lieve, ontroerende en hilarische foto’s van het trouwfeest. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan de gasten!

3. Even wat anders: onze pubquiz!

Op zoek naar een trouwfeest act waaraan de gasten actief kunnen deelnemen? Maak dan een pubquiz onderdeel van de avond! Tijdens deze quiz speel je individueel of in teams een aantal spannende spelrondes. De soms lastige, grappige en leuke vragen worden gesteld met behulp van audiofragmenten, fotokaarten en muziek. Je zult zien dat alle gasten al snel opgaan in het spel en dat iedereen fanatiek strijd voor punten. Een pubquiz is daardoor een leuke manier om iedereen met elkaar in contact te brengen en de groep enthousiast te krijgen voor de rest van de avond! Standaard duurt deze quiz ongeveer 120 minuten, maar je kunt altijd kiezen voor een langere of kortere variant.

Pubquiz formulieren

Ook een leuke act voor je trouwfeest boeken? Neem contact op!

Op zoek naar de perfecte act voor jullie trouwfeest? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Vraag een persoonlijk gesprek aan