fbpx

De mooiste trouwlocaties in Nederland op een rij

Niets klinkt zo hemels als een bruiloft op een tropisch strand natuurlijk, maar toch heeft trouwen in eigen land ook zo zijn voordelen. Zo blijven de reiskosten binnen de perken, waardoor je makkelijker een groot gezelschap kunt uitnodigen. Wel zo fijn als alle dierbaren bij de plechtigheid kunnen zijn. Bovendien is een in Nederland gesloten huwelijk altijd rechtsgeldig en, last but not least, Nederland heeft als het op trouwfeest locaties aankomt ontzettend veel te bieden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een huwelijksfeest in een heus kasteel of trouwen bij een industriële Bierbrouwerij? Wij zetten de mooiste Nederlandse trouwlocaties hieronder op een rij.

Landgoed Salentein

Aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe, vind je het prachtig gerestaureerde landgoed Salentein. Gelegen aan het water vormt deze erkende trouwlocatie een fantastisch decor voor een huwelijksvoltrekking in Nederland. Geniet op een rustige locatie van een huwelijk in stijl. Bijkomend voordeel: het landgoed beschikt over alle ruimtes die nodig zijn om de hele dag op één locatie te vieren, van diner tot spetterend eindfeest.

mooiste trouwlocatie: Landgoed Salentein

Erkende trouwlocatie De Twentse Bierbrouwerij in Hengelo

Ben je niet alleen op zoek naar een mooie, maar vooral ook naar een unieke trouwlocatie? Dan zit je helemaal goed bij de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal in het hart van Twente. Het super hippe en industriële gebouw waarin deze brouwerij huist vormt het perfecte decor voor een origineel bruiloftsfeest. Ga voor een stoer huwelijksfeest met speciaal biertjes, een lekkere barbecue en een energieke bruiloft dj. De voetjes gaan vast en zeker van de vloer!

Kasteel de Hooge Vuursche

Waan je in koninklijke sferen tijdens een romantische bruiloft in Kasteel de Hooge Vuursche. Dit prachtige kasteel ligt op een centrale locatie vlakbij Hilversum en straalt een en al luxe uit. Verscholen in de bossen vier je in alle privacy het feest van je leven. Bij goed weer kan de huwelijksceremonie buiten bij de fontein plaatsvinden en bij kou of regen kun je in een prachtige zaal in het kasteel terecht. Bovendien biedt deze luxueuze trouwlocatie je de mogelijkheid om de locatie op rustigere dagen voor een aantrekkelijk tarief te huren. Je hoeft dus niet van adel te zijn om hier te kunnen trouwen!

mooiste trouwlocatie: kasteel de Hooge Vuursche

Trouwen in de natuur; Landgoed te Werve in Rijswijk

Op zoek naar ruimte, natuur en een prachtige trouwzaal? Dan is Landgoed te Werve voor jou de perfecte afsluiter in dit rijtje mooiste trouwfeest locaties van Nederland. Deze trouwlocatie ligt op een landgoed van maar liefst 23 hectare midden in een beschermd natuurpark. De oprijlaan voert je mee naar het mooie monumentale landhuis, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt over de landerijen. Ideaal voor een zomerse buitenbruiloft, maar dankzij de prachtige zaal ook zeker zeer geschikt als trouwlocatie in de herfst of winter!

mooiste trouwlocatie: landgoed te Werve

Ook jullie bruiloft vieren op een van deze mooiste trouwlocaties?

Ook trouwen op één van deze prachtige trouwlocaties? Wij verzorgen graag jouw perfecte dag. Neem vrijblijvend contact op met SKYFLY om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een persoonlijk gesprek aan