fbpx

SKYFLY wint Dutch Wedding Award

SKYFLY.nl DJ shows is na voor de 3de keer op rij genomineerd te zijn voor de Dutch Wedding Awards, winnaar in de categorie “ beste bruiloft muziek bedrijf 2014”.

Woensdag 10 december 2014 heeft SKYFLY.nl met zijn drive-in DJ shows in de Laurenskerk te Rotterdam tijdens het Dutch Wedding Award gala de award in ontvangst genomen. SKYFLY.nl verzorgt ruim 800 DJ shows per jaar in diverse stijlen op bruiloften en bedrijfsfeesten.

NTBO

SKYFLY.nl, met vestigingen in Hengelo, Zwolle, Arnhem, Houten en Tilburg, was samen met het bedrijf Swinging.nl en artiest Paul Smithuis, bekend van Hollands Got Talent,  door de NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie voor beste bruiloft muziek bedrijf 2014. De brancheorganisatie NTBO bestaat sinds 2009. Zij brengen ondermeer het Keurmerk Trouwen uit voor gerenommeerde bedrijven in de trouwbranche. SKYFLY.nl beschikt als eerste DJ show in Nederland over het keurmerk trouwen en is nu als eerste DJ show winnaar van deze award !

Reactie

“Wij zijn enorm trots op deze award die wie na 3 keer genomineerd te zijn nu eindelijk in ontvangst mogen nemen. Dit is voor het hele team de bevestiging dat we goed bezig zijn met een mooi en trendy product en unieke shows door het hele land. Een totaalproduct en concept voor iedere trouwerij waar we goed over hebben nagedacht en waarmee we ons kunnen onderscheiden in het enorme aanbod van DJ shows”.

DJ show

SKYFLY.nl heeft diverse shows met daarnaast nog allemaal verschillende extra (sfeer)opties zoals een extra live artiest als saxofonist, Paul Smithuis of Ladies of Disco & Soul of een videogastenboek voor een speciale herinnering. “Ik denk dat het persoonlijk maken van de DJ show met de muziek en licht in combinatie met onze unieke persoonlijke aanpak naar de bruidsparen, ons wederom de nominatie en nu ook de winst heeft opgeleverd”.

 

Vraag een persoonlijk gesprek aan