fbpx

Ontzorg je bedrijfsfeest met een Bedrijfsfeest DJ van SKYFLY

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest? Ook voor een bedrijfsevenement is SKYFLY de juiste partner! Zo verzorgen wij op hoogstaand niveau jouw bedrijfsfeest, corporate event, personeelsfeest, bedrijfsborrel, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand, beursstand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Boek een bedrijfsfeest DJ van SKYFLY en haal een ervaren DJ in huis die gegarandeerd zorgt voor een spetterend en swingend zakelijk evenement!

Met een bedrijfsfeest DJ wordt het gegarandeerd een knalfeest

Heeft je bedrijf een belangrijke zakelijke mijlpaal behaald en heb jij samen met je collega’s iets te vieren? Ontzorg je bedrijfsevenement met een professionele bedrijfsfeest DJ van SKYFLY! Met onze verzorgde uitstraling en exclusieve DJ shows zorgen wij voor een geslaagd bedrijfsevenement voor je medewerkers, klanten en relaties.

SKYFLY-Unieke-feesten-

Ontdek de mogelijkheden van SKYFLY

Wil jij een sfeervol zakelijk evenement organiseren? Kies dan voor SKYFLY. Combineer een bedrijfsfeest DJ met een zangeres, saxofonist, percussionist en eventueel een gitarist. Of wat dacht je van een pubquiz? Tegenwoordig razend populair, en dat is niet gek: het is namelijk een ware sfeermaker. Daarom hebben we nu ook een online pubquiz! Laat je pubquiz tot in de puntjes verzorgen door SKYFLY en onze DJ’s maken er een swingend feest van! Je ziet het: bij SKYFLY is alles mogelijk! Behalve een lege dansvoer natuurlijk.

DJ_en_upgrade_licht_SKYFLY_logo

Een DJ inhuren in de stijl van je organisatie

Of je nu een personeelsfeest met dj of een bedrijfsborrel organiseert, door een ervaren bedrijfsfeest DJ te boeken weet je zeker dat je er een swingende gelegenheid van maakt. Ook als het gaat om een nieuwjaarborrel of kerstborrel zijn wij je graag van dienst! Onze representatieve DJ’s weten altijd exact de juiste sfeer te creëren in stijl van jouw organisatie. Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook jouw huisstijl en/of themakleur in de styling terug laten komen.

Maak van tevoren kennis met de DJ

In een persoonlijk gesprek met de DJ bespreken wij graag uitvoerig al je wensen en zoeken we samen een passende oplossing voor de opluistering van jouw zakelijke evenement. Met SKYFLY ben je verzekerd van een professionele show met heldere all-in prijzen. Daarnaast hebben wij altijd een reserve DJ achter de hand, zodat er bij onvoorziene omstandigheden altijd voor vervanging wordt gezorgd. Ben je benieuwd naar de DJ shows? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Ervaar zelf wat een DJ voor jouw zakelijke evenement kan betekenen!

HAARLEM , 24-5-2019 , Bruiloftsfeesten Skyfly

Onze klanten aan het woord

Miranda

15-10-2021

De pub quiz was echt een aanrader, fijne mensen om mee samen te werken, heel enthousiast. Bedankt voor de leuke middag/avond.
10 / 10

Renate

29-09-2021

Skyfly is een super organisatie die alles kan regelen om er een feestje van te maken. Ook met minder dansende mensen op een personeelsfeest, weten ze iedereen erbij te betrekken, goede sfeer te creëren en voor iedereen wat wils te...
10 / 10

Nexus Rail Engineering

06-09-2021

Afgelopen donderdag hebben we genoten van de Pubquiz van Chris en Sylvia. Mag ik jullie hartelijk danken voor het zetten van de sfeer.
10 / 10

Shaelyne

03-09-2021

Hoi, Bedankt voor de geslaagde avond! Wij hebben Skyfly nu voor de tweede keer geboekt. Een aanrader. Twee hele verschilldende boekingen maar beide super! Bedankt voor de goede zorgen.
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan