fbpx

Dordtse Decemberdagen

Tijdens de betoverende Dordtse Decemberdagen hebben we onvergetelijke momenten vastgelegd met de kerstman en zijn vrolijke kerstelfen. De fonkelende lichtjes, de feestelijke sfeer en de glimlachen op ieders gezicht hebben geleid tot prachtige foto’s die we graag met jou delen.

Bekijk hier jouw foto met de kerstman en kerstelfen

Op deze pagina vind je een verzameling van foto’s die de warmte en gezelligheid van de Dordtse Decemberdagen vastleggen. De kerstman en zijn elfen hebben met enthousiasme de leukste foto’s met jullie weten te creëren.

Personeels kerstfeest
bedrijfskerstborrel

Volledig verzorgde kerstborrel met entertainment

Wil jij een volledig verzorgde kerstborrel organiseren inclusief entertainment? SKYFLY kan naast de kerstborrel DJ ook zorgen voor aanvullend entertainment zoals een heuse Kerstman en Kerstelven! Zij kunnen het personeel welkom heten en lopen gedurende de avond rond op de kerstborrel.

Tip van SKYFLY: Huur ook een fotograaf in zodat het personeel op de foto kan met de Kerstman en Kerstelven. Zo heeft het personeel een blijvende herinnering aan de geslaagde kerstborrel.

Onze klanten aan het woord

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Yann - SolarToday

15-01-2024

Vriendelijk, goede communicatie, flexibel, kortom zeer tevreden!
10 / 10

Hilde - Team Specialized

15-01-2024

We hadden al goede berichten gehoord en hebben een geweldige avond gehad met DJ Dennis. De communicatie met SKYFLY was goed en snel. DJ Dennis speelde perfect in op verzoeknummers en heeft iedereen vermaakt. De dansvloer was lekker vol. We...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan