fbpx

Bedrijfsborrel

Wil jij wél een spraakmakende bedrijfsborrel organiseren? Bij ons kun je je bedrijfsborrel naar eigen hand zetten en je waardige identiteit uitstralen! Met onze exclusieve DJ shows en verzorgde uitstraling zorgen wij voor een geslaagde borrel voor jouw werknemers, klanten en relaties. Om jouw doel te bereiken denken wij en jouw bedrijfsfeest DJ graag met je mee.

Sfeervolle avond naar wens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met SKYFLY en bespreek met ons je wensen. Hier kun je in het echt de sfeer van onze shows beleven en ontdek je alle bijzondere extra’s in een persoonlijk gesprek. Een personeelsfeest DJ? Een allround SKYFLY DJ is uitermate geschikt voor jouw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest! Voor een echt toffe aanvulling is een DJ met live artiest, zoals een Saxofonist, een aanrader. Ook de online pubquiz is erg populair!

bedrijfsfeest dj
Borrel

Zomerborrel of barbeque

Nog op zoek naar entertainment voor de jaarlijkse zomerborrel of barbeque? Met SKYFLY entertainment wordt het gegarandeerd een succes! Een professionele DJ die zorgt voor heerlijke muziek, geheel naar jullie wensen en voorkeuren. Daarnaast denken wij mee met de aankleding en verlichting, helemaal in de stijl van de organisatie. Echt goed uitpakken? Denk dan eens aan een DJ in combinatie met een live artiest!

Boek nu live entertainment voor jullie zomerborrel vanaf € 650,- exl. BTW.

Onze klanten aan het woord

Vandaglas B.V.

20-09-2022

Fijne organisatie. Goed bereikbaar en oplossingsgericht. Denken goed mee.
10 / 10

Douwe

12-09-2022

.
10 / 10

Marleen

05-09-2022

Was een hele leuke ervaring om eens een pubquiz te organiseren voor een diverse groep. Ik had wel gedacht dat er veel meer muziekvragen zouden komen waarbij je dan ook aangespoord wordt om te dansen.
8.0 / 10

Conny

02-08-2022

Zaterdag 30 juli was een top feest. Alles klopte!! Volgend feestje boeken wij zeker opnieuw bij SKYFLY!! Tennisvereniging TV 76 Willemstad
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan