fbpx

Zakelijke borrel

Wil jij wél een spraakmakende bedrijfsborrel op locatie organiseren? Bij ons kun je je zakelijke borrel naar eigen hand zetten en je waardige identiteit uitstralen! Met onze exclusieve DJ shows en verzorgde uitstraling zorgen wij voor een geslaagde zakelijke borrel voor jouw werknemers, klanten en relaties. Om jouw doel te bereiken denken wij en jouw bedrijfsfeest DJ graag met je mee.

Sfeervolle bedrijfsborrel naar wens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met SKYFLY en bespreek met ons je wensen. Hier kun je in het echt de sfeer van onze shows beleven en ontdek je alle bijzondere extra’s in een persoonlijk gesprek. Een personeelsfeest DJ? Een allround SKYFLY DJ is uitermate geschikt voor jouw zakelijke borrel of bedrijfsfeest! Voor een echt toffe aanvulling is een DJ met live artiest, zoals een Saxofonist, een aanrader. Ook de online pubquiz is erg populair!

zakelijke borrel
bedrijfsborrel organiseren

Zomerborrel of barbeque

Nog op zoek naar entertainment voor de jaarlijkse zomerborrel of barbeque? Met SKYFLY entertainment wordt het gegarandeerd een succes! Een professionele DJ die zorgt voor heerlijke muziek, geheel naar jullie wensen en voorkeuren. Daarnaast denken wij mee met de aankleding en verlichting, helemaal in de stijl van de organisatie. Echt goed uitpakken tijdens de bedrijfsborrel op locatie? Denk dan eens aan een DJ in combinatie met een live artiest!

Boek nu live entertainment voor jullie zomerborrel vanaf € 650,- exl. BTW.

Voorbereiding zakelijke borrel

Bij het plannen van je zakelijke borrel is het belangrijk om rekening te houden met de voorkeuren van je gasten, het budget en het doel van het evenement. Met de juiste hapjes, drankjes en locatie kun je een memorabele en succesvolle zakelijke borrel organiseren die positieve indrukken achterlaat bij je gasten.

Voor een informele en gezellige sfeer zijn fingerfood-hapjes zoals mini-quiches, bruschetta, en sushirolletjes altijd een hit. Wat betreft drankjes, bied een assortiment aan, waaronder wijnen, bieren, frisdranken en een selectie van cocktails voor degenen die van iets speciaals houden.

Of je nu een kleine groep van 10 tot 20 personen hebt of een groter evenement plant voor 50 tot 100 deelnemers, zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor gasten om te socializen en te netwerken. Bij SKYFLY kunnen we je perfect adviseren over de locatie die past bij jouw zakelijke borrel.

Professionele bedrijfsevenementen

Onze klanten aan het woord

Örjan

05-07-2024

My interaction with Skyfly was great! They were very responsive to emails and phone calls during the planning of our event. Top notch service made our event a success and I would definitely hire them again.
10 / 10

Jean-Paul

25-06-2024

Alles was top! Een DJ die precies aanvoelde wat er moest gebeuren. Ook de ingehuurde artiest was zeer tevreden. De vloer was was van een absolute meerwaarde. De contacten gingen soepel en de reactie was altijd direct en to the...
10 / 10

Marjolein

14-05-2024

Communicatie was fijn met Marco, ook de set is netjes neergezet en weer opgehaald allemaal ging zeer netjes en in samenspraak. Alles was een mooie toevoeging aan ons feest. De foto’s die aan het scherm konden worden toegevoegd waren een...
10 / 10

Mirella - Calderys The Netherlands B.V.

15-01-2024

De muziek tijdens ons personeelsfeest was zeer goed verzorgd door de vriendelijke en enthousiaste DJ.
10 / 10

Regel jouw zakelijke borrel

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan