fbpx

Bedrijfsborrel

Wil jij wél een spraakmakende bedrijfsborrel organiseren? Bij ons kun je je bedrijfsborrel naar eigen hand zetten en je waardige identiteit uitstralen! Met onze exclusieve DJ shows en verzorgde uitstraling zorgen wij voor een geslaagde borrel voor jouw werknemers, klanten en relaties. Om jouw doel te bereiken denken wij en jouw bedrijfsfeest DJ graag met je mee.

Sfeervolle avond naar wens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met SKYFLY en bespreek met ons je wensen. Hier kun je in het echt de sfeer van onze shows beleven en ontdek je alle bijzondere extra’s in een persoonlijk gesprek. Een personeelsfeest DJ? Een allround SKYFLY DJ is uitermate geschikt voor jouw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest! Voor een echt toffe aanvulling is een DJ met live artiest, zoals een Saxofonist, een aanrader. Ook de online pubquiz is erg populair!

SKYFLY-Unieke-feesten-
Borrel

Zomerborrel of barbeque

Nog op zoek naar entertainment voor de jaarlijkse zomerborrel of barbeque? Met SKYFLY entertainment wordt het gegarandeerd een succes! Een professionele DJ die zorgt voor heerlijke muziek, geheel naar jullie wensen en voorkeuren. Daarnaast denken wij mee met de aankleding en verlichting, helemaal in de stijl van de organisatie. Echt goed uitpakken? Denk dan eens aan een DJ in combinatie met een live artiest!

Boek nu live entertainment voor jullie zomerborrel vanaf € 650,- exl. BTW.

Onze klanten aan het woord

Lammert

10-05-2022

Top middag en avond Dankjulliewel 👌
10 / 10

Hogeschool Utrecht

19-04-2022

Ik had bij de muziekquizz meer jaren 80/90 popmuziek verwacht. Nu waren het meer hollandstalige hits. Vond ik persoonlijk jammer maar het was absoluut een feestje! Dank daarvoor! Ik hoorde wel van een collega dat de DJ geen een plaatje...
9.3 / 10

Miranda

15-10-2021

De pub quiz was echt een aanrader, fijne mensen om mee samen te werken, heel enthousiast. Bedankt voor de leuke middag/avond.
10 / 10

Renate

29-09-2021

Skyfly is een super organisatie die alles kan regelen om er een feestje van te maken. Ook met minder dansende mensen op een personeelsfeest, weten ze iedereen erbij te betrekken, goede sfeer te creëren en voor iedereen wat wils te...
10 / 10

Contact

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? Wij denken graag mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nederland_small
Vraag een persoonlijk gesprek aan