fbpx

8 Huwelijksaanzoek ideeën voor een onvergetelijk moment

Wil jij jouw partner ten huwelijk vragen, maar weet je niet goed hoe en wat? Wij van SKYFLY snappen dat je zoekt naar een originele manier om jouw partner ten huwelijk te vragen. Bekijk hieronder een aantal aanzoek tips ter inspiratie voor jouw huwelijksaanzoek.

1. Picknick huwelijksaanzoek idee

Houden jullie beide van de natuur? Dan kan een picknick in het bos, park of op het strand het perfecte huwelijksaanzoek idee zijn. Zorg dat het plekje van tevoren door een vriend(in) of familielid romantisch is aangekleed. Vergeet hierbij de bloemen, kaarsen en een goed gevulde picknickmand met champagne niet!

2. Stedentrip ten huwelijk vragen tip

Boek een romantische stedentrip in het buitenland. Vraag vervolgens aan een straatartiest of jouw huwelijksaanzoek verwerkt kan worden in een stukje muurkunst zoals graffiti of in een getekend portret van jullie samen. Een romantisch aanzoek idee, die voor altijd in jullie eigen stukje kunst terug te vinden is.

3. Liefde gaat door de maag

In dit rijtje van originele huwelijksaanzoek ideeën kan deze niet ontbreken. Past de zin ‘Liefde gaat door de maag’ helemaal bij jullie relatie? Neem jouw partner dan mee uit eten naar jullie favoriete restaurant. Vraag aan de chef of hij/zij de tekst ‘Wil je met mij trouwen?’ met chocolade op het dessert kan schrijven.

4. Home sweet home aanzoek tip

Je hoeft niet groots uit te pakken om een aanzoek speciaal én romantisch te maken. Heb je in huis of in de tuin genoeg ruimte? Maak dan een hart van kaarsen waar je zelf in of bij gaat staan. Je kunt eventueel nog een pad van rozenblaadjes maken om het extra romantisch te maken.

5. Datenight huwelijksaanzoek idee

Beleef jullie eerste date opnieuw! Herbeleef jullie eerste date en vraag jouw partner hier ten huwelijk. Dit originele huwelijksaanzoek idee zal jouw aanstaande zeker waarderen. Wat is er nu romantischer dan de plek waar jullie de liefde gevonden hebben.

6. Magische kerst

Vieren jullie kerst altijd met een mooie grote kerstboom in huis? Maak hier dan gebruik van! Een huwelijksaanzoek onder de boom in een romantische setting is toch echt wel een erg origineel, bijzonder en magisch idee!

7. Romantische boottocht

Een andere originele manier om iemand ten huwelijk te vragen is wel tijdens een romantische boottocht. Huur een boot en laat je varen door een stad of natuurgebied waar jullie allebei affiniteit mee hebben. Zorg voor een goed gevulde picknickmand en vraag jouw partner ten huwelijk tijdens deze bijzondere boottocht.

8. Zonsondergang op het strand

Neem jouw geliefde mee voor een strandwandeling met zonsondergang. De perfecte romantische gelegenheid om een huwelijksaanzoek te doen! Je kunt zelfs een vriend(in) of familielid bij het complot betrekken en vragen of zij ‘Wil je met mij trouwen?’ in het zand schrijven. Deze originele manier van een aanzoek doen zal jouw geliefde zeker niet zien aankomen, en maakt de perfecte verrassing!

Hopelijk heb je wat originele ideeën voor een huwelijksaanzoek op kunnen doen uit bovenstaande aanzoek tips. Heb je zelf een origineel aanzoek bedacht die je met ons wil delen? Tag ons dan in de foto’s op social media.

Heeft jouw aanstaande JA gezegd en ben je op zoek naar een bruiloft DJ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag een persoonlijk gesprek aan