fbpx

4 gave feestlocaties voor jullie volgende bedrijfsfeest

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jullie bedrijfsfeest? Wij geven je vier tips voor locaties met originele feestzalen waar je een spetterend bedrijfsfeest kunt houden. Reken maar dat jouw personeel en zakelijke relaties hier nog lange tijd over napraten! Waar gaan jullie je feestje geven?

1. Z8 Partyboot

Wat is er nu leuker dan een feestje op het water? Partyboot Z8 is de meest duurzame elektrische partyboot van Nederland! De boot kan voor verschillende feest doeleinden gebruikt worden. Denk aan een zakelijk diner, feestquiz of spetterend feest met DJ en live artiest. Vanwege de nauwe samenwerking tussen SKYFLY en partyboot Z8 kunnen wij je perfect adviseren over passend entertainment. Eén ding is zeker: een bedrijfsfeest op het water zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden.

2. Zalmhuis

Net buiten de drukte van Rotterdam vind je het Zalmhuis, een prachtige locatie voor een bedrijfsfeest aan de Maas. Naast de prachtige zalen binnen kun je er hier ook voor kiezen om een bedrijfsbarbecue te houden op het terras of in de tuin. Natuurlijk kunnen wij jouw zakelijke evenement voorzien van (live)muziek en aankleden met de juiste verlichting en andere extra opties.

3. Manta Beach

Verruil jullie drukke werkplek voor een middag of avond uitwaaien aan het strand! Manta Beach in Scheveningen is hier de uitgelezen plek voor. We hebben al meerdere bedrijfsfeesten verzorgd bij deze relaxte beach club. Een voordeel is dat je hier zowel bij goed als slecht weer terecht kunt. Van bedrijfsborrel tot volledig verzorgde barbecue, samen met Manta Beach zorgen wij ervoor dat het een feest wordt om niet te vergeten!

4. Van Nelle Fabriek

Een spetterend bedrijfsfeest, borrelen op grote hoogte of barbecueën met de voeten in het gras. De Van Nelle Fabriek biedt het allemaal! Deze unieke locatie met open industriële karakter is geschikt voor iedere setting. Samen met de Van Nelle fabriek kleden wij de ruimte helemaal aan naar jullie wens. Met onze bedrijfsfeest DJ gaat het zeker een geslaagd feestje worden: alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Vind originele feestlocaties (ook met overnachtingsmogelijkheid)

Naast bovenstaande opties zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere locaties waar wij mee samenwerken. We adviseren je graag over een passende keuze! Zoek je een feestlocatie met overnachtingsmogelijkheid? Ook daarbij helpen we je graag. Naast het verzorgen van de muziek en aankleding kunnen wij de gehele organisatie van het bedrijfsfeest voor je uit handen nemen. SKYFLY regelt het van A tot Z. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Vraag een persoonlijk gesprek aan