fbpx

Bruiloft in de tuin? 10 keer inspiratie voor decoratie

Gaan jullie binnenkort trouwen in een tuin – jullie eigen tuin, die van een vriend of de tuin van jullie trouwlocatie – en zijn jullie nog op zoek naar decoratie voor jullie ultieme tuin bruiloft? Lees dan snel verder! Hieronder geven wij 10 keer inspiratie om elke tuin om te toveren tot een prachtige trouwlocatie.

1. Praktisch én sfeervol: een stretchtent

Een stretchtent is een echte eye-catcher! Het staat niet alleen sfeervol, maar zorgt er ook voor dat jullie een overdekte plek hebben voor het geval het weer omslaat. Zo kun je eventueel ook de ceremonie overdekt houden. De stretchtent komt natuurlijk ook goed van pas om ‘s avonds een knalfeest in te houden.

2. Prikkabel als verlichting

Bovenaan het lijstje met aankleding voor een bruiloft in de tuin staat wat ons betreft een prikkabel. Dit lange snoer met lichtbollen geeft vooral ‘s avonds veel sfeer. De prikkabel is ook uitermate geschikt als aankleding voor in de stretchtent.

3. Lampionnen om je bruiloft tuin mee te versieren

Zoek jij nog leuke versiering voor jullie tuin bruiloft en staan er bomen in de tuin? Hang hier dan leuke lampionnen en/of witte lintjes in. Wanneer er geen bomen in de tuin staan kun je natuurlijk ook een touw spannen of palen in de grond slaan waar je de lampionnen aan kunt ophangen.

4. Een loper richting het altaar

Een prachtig moment tijdens de ceremonie… Wanneer de bruid over de loper naar haar aanstaande loopt. Vergeet daarom ook vooral geen loper te regelen voor jullie ceremonie. Wist je dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor een mooie witte of juten loper? Deze kleuren en materialen passen mooi bij een bruiloft in de tuin.

5. Laat niemand verdwalen dankzij wegwijsborden

Om onduidelijkheid te voorkomen kun je wegwijsborden neerzetten in de tuin. Je kunt dan denken aan bordjes met Ceremonie, Toiletten, Feesttent, Food & Drinks etc. Wel zo handig voor de gasten!

6. Bloemen om het af te maken

Bloemen maken de aankleding altijd helemaal af. Je kunt verschillende soorten bloemen en groottes neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan losse bloemen in vaasjes voor op de tafels bij het diner. Op de plek van de ceremonie kun je juist weer pilaren plaatsen met mooie grote boeketten daarop.

7. Lichtletters als extra decoratie

Met lichtletters geef je een extra tintje aan jullie dag. Dit kan LOVE zijn, maar ook bijvoorbeeld Mr & Mrs. De afmetingen van de lichtletters zijn ongeveer 1,20 meter hoog en een totale breedte van 4 meter. Romantisch, origineel en een echte eye-catcher!

8. Kids corner

Zijn er kinderen aanwezig op jullie grote dag? Om te voorkomen dat zij zich gaan vervelen kan het handig zijn om een aparte kidscorner te creëren. Zet bijvoorbeeld een aantal tipitentjes neer, een lage lange tafel met wat knutselspullen en leg lekkere zachte kussens op de grond. Je kunt ook nog wat snacks, bekers en limonade neerzetten. Gegarandeerd succes!

9. Maak het onvergetelijk met een photobooth

Een photobooth maakt jouw feest helemaal af! Hoe leuk is het als jouw gasten zelf foto’s kunnen maken? Richt een hoekje in voor de photobooth en leg er ook wat leuke accessoires bij. Het resultaat? Hilarische afbeeldingen en een top avond! Alle foto’s worden opgeslagen en kun je achteraf downloaden zodat er niets verloren gaat. Bij SKYFLY kun je kiezen uit vier verschillende booths.

10. Foodtrucks / Koffiebar / Limonade-bar

Last but not least. Decoreer jouw tuin met een klein ‘foodcourt’. Denk aan foodtrucks, een barista/ koffiebar en een (limonade)bar.

Jouw tuin versieren voor je bruiloft? Bespreek de mogelijkheden

Heb jij aan deze tips nog niet genoeg? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en doe nog meer bruiloft inspiratie op tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Naast decoratie verzorgen wij ook graag het entertainment voor jouw bruiloft, zoals een super goede band of een bruiloft DJ. Ontdek de mogelijkheden bij SKYFLY!

Vraag een persoonlijk gesprek aan