fbpx

Trouwen op het strand? Dit zijn de mooiste locaties in Nederland!

Droom jij van een bruiloft op het strand? Dan heb je vast al verschillende beachclubs bekeken. Het is heel tof om jullie ceremonie aan het strand te kunnen doen, maar er zitten ook een aantal nadelen aan. Het is vaak erg druk aan het strand waardoor je tijdens de ceremonie veel bekijks hebt. Beach Clubs hebben vaak geen eigen parkeerplaats en dus moeten de gasten een stuk lopen vanaf de centrale parkeerplaats naar de beachclub waar jullie de ceremonie en/of het feest houden. Valt jouw droombruiloft nu in duigen? Niet getreurd, wij tippen hieronder 6 toplocaties met een strand, eigen parkeerplaatsen en waar je ook nog eens meer privacy hebt!

1. Papa’s Beach House

Trouwen in een strandpaviljoen dichtbij Amsterdam, midden in het bos, met privé strand en uitzicht over een prachtig meer: romantischer en origineler dan dit wordt het niet. Kijk vooral eens naar de sfeervolle Key West zaal met openslaande deuren naar het strand waar de ceremonie plaats kan vinden. Deze ruimte is ideaal voor een receptie, diner, feest of voor de ceremonie zelf.

2. Houtse Meer

Jullie bruiloft is misschien wel het mooiste moment van jullie leven. Je wilt het liefst dat iedereen het zich over tientallen jaren nog herinnert. Bij het Houtse Meer regelen ze dat voor je. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage. ‘s Avonds gaat in een van de stijlvolle zalen het dak eraf tijdens jullie huwelijksfeest!

3. Wet ‘n Wild

De zon hoog aan de hemel, een schitterend bruidsboeket, de bruidstaart aansnijden, het glas heffen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar! Je kunt elkaar het jawoord geven op deze unieke romantische locatie. Een ceremonie met uitzicht over het water, gezellig borrelen en een swingend feest om de dag af te sluiten. Wat wil je nog meer?

4. Beachclub Puur

Wat is er mooier dan elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie aan het water? Waan jezelf in het buitenland aan het mooie strandje van Beachclub Puur. Denk hierbij aan een intieme ceremonie onder de star-tent, een sfeervol diner en een spetterend feest met band of bruiloft DJ!

5. Brasserie Zeven

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Brasserie Zeven in Ouddorp. Gelegen op een idyllisch privé-eilandje aan het Grevelingenmeer. Ceremonie, diner en het huwelijksfeest onder één dak. Dit maakt Brasserie Zeven tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag.

6. Villa Westend

Trouwen op een geheime idylle aan het water? Villa Westend is een officiële trouwlocatie. Het ja-woord kun je er geven met de voeten in het zand, of binnen in een van de prachtige zalen. Door de jarenlange ervaring en unieke locatie is alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen op het strand? SKYFLY regelt het!

Wil je meer weten over een bruiloftsfeest op een van bovenstaande locaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer en denken graag mee om jullie bruiloft met een spetterend feest af te sluiten. 

Vraag een persoonlijk gesprek aan