fbpx

Demo / intake-avonden SKYFLY: een inspiratie voor je bruiloft

Dus jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Nu komen de voorbereidingen. Je zult waarschijnlijk verschillende locaties gaan bezoeken. Bij het uitzoeken van je bruidskleding ga je ook niet over één nacht ijs. Maar de muziek en de show op jullie feest? Hoe kies je die uit? Je kunt natuurlijk afgaan op de goede referenties die SKYFLY.nl krijgt. Of je hebt ons misschien al een keer aan het werk gezien op een bruiloftsfeest van een ander. Maar zou het niet veel beter zijn dat je gewoon eens zelf zou kunnen ervaren hoe SKYFLY.nl past op jouw feest? Om inspiratie op te doen. En waar jullie je wensen en ideeën kunnen bespreken en dat wij dan laten zien hoe we die vormgeven?

Nou, dat kan gewoon. Op onze demo/intake avonden die we door het hele land organiseren zijn jullie van harte welkom.

Meer dan duizend woorden…

Veel stellen kiezen voor SKYFLY.nl als ze op een demo/intake – we noemen het ook wel een inspiratieavond – zijn geweest. Net als jij hebben ze vaak eerst op onze website gekeken, en gezien dat er bij SKYFLY.nl heel veel mogelijk is. Verschillende spetterende shows, bijzondere extra’s en entertainment: teveel om uit te kiezen bijna. Maar als je echt wil weten wat er bij je feest past is lezen alleen niet genoeg. Een persoonlijk en verhelderend gesprek is dan een must.

Hoe ziet een demo/intake er uit?

Jullie krijgen een korte presentatie van onze show. Daarna nemen we in een persoonlijk gesprek jullie wensen door. Wat is de stijl van het feest en welke muziek is favoriet? Wij denken mee over een show en de DJ die perfect bij jullie feest past. Ook geven we tips en tricks om alle zorgen weg te nemen. En wil je misschien extra’s zoals een videogastenboek of een bellenblaasmachine: deze zijn natuurlijk allemaal te zien. Kosteloos en vrijblijvend. Je beslist na afloop zelf of je SKYFLY.nl inschakelt.

Agenda en locaties demo’s/intakes

Onze demo’s/intake’s worden met de regelmaat van de klok gegeven. In een van onze showrooms of in samenwerking met gewaardeerde partnerbedrijven. Van Rotterdam tot Hengelo en Amsterdam tot Tilburg: er is altijd wel een mogelijkheid in de buurt. Kijk voor het volledige programma en om je aan te melden op onze demoshow-agenda.

Vraag een persoonlijk gesprek aan