fbpx

Bruiloft Wendy van Dijk als inspiratiebron

“Toen ik net door Ron ten huwelijk was gevraagd kreeg ik spontaan last van een aandoening die ik voor het gemak bruiloftmania noem. Ik denk dat dit heel herkenbaar is voor veel aanstaande bruiden. Vanaf dat ene moment staan al je zintuigen open voor het thema huwelijk en overal doe je inspiratie op. Je denkt de hele tijd over je aanstaande huwelijk na, alle gesprekken eindigen op het onderwerp –  “Wist je dat die en die vorige week ook getrouwd zijn?”- en vriendinnen sturen spontaan tips met leuke locaties en goede DJ’s voor op je bruiloft (zo tipte een vriendin van ons SKYFLY.nl). Ook op TV en in de bladen volg je opeens alles over de trouwerijen van de rich and famous terwijl je dat eerder maar matig interesseerde. En zo kwam het dat ik vorig jaar ineens alles volgde over het huwelijk van Wendy van Dijk. 

Wendy van Dijks huwelijk op Ibiza

Want september vorig jaar trouwde Wendy van Dijk met haar Erland Galjaard op Ibiza. En dat werd breed uitgemeten in alle media. En voor ons als aanstaande bruidsparen is zoiets natuurlijk heel erg fijn. Want ondanks dat Ron en ik ons niet de luxe kunnen permitteren van een bruiloftsfeest op Ibiza is het nooit verkeerd om nieuwe ideeën op te doen, toch? Wat ik persoonlijk heel mooi vond is dat tijdens de huwelijksceremonie een kaars met daarop de afbeelding van haar overleden vader een rol speelde. Ook vond het heel origineel dat Wendy in haar bruiloftsjurk een Tibetaans teken had laten borduren. Van datzelfde teken draagt ze ook een tatoeage. Ook een keer iets anders: het jawoord gaven ze pas de dag ná het huwelijksfeest.

DJ Wendy

Misschien het leukste van zo’n celebrityhuwelijk is dat je alles kan volgen via de social media. Zo plaatste Wendy een filmpje op haar Facebook waar te zien is hoe ze het werk van DJ Armin van Buuren even overneemt. Toen ik die beelden zag kreeg ik echt zin in ons eigen huwelijksfeestje. Een paar maandjes nog… ik kan niet wachten.”

P.S. Ik wil jullie trouwens ook allemaal bedanken voor het massaal lezen van mijn eerste blog (over trouwjurken passen). Ik heb heel veel leuke reacties gehad en dat geeft zin om door te gaan.”

Marketingmanager Kelly (28) en bouwondernemer Ron (33) kennen elkaar vier jaar. Ron heeft Kelly vorig jaar ten huwelijk gevraagd en op 31 oktober gaan ze trouwen. SKYFLY.nl mag de muziek op hun bruiloft verzorgen. En op ons verzoek houdt Kelly een blog bij over de voorbereidingen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan